mostar

Ibanez: Želim naslov sa Zrinjskim, nisam došao zbog novca

Foto: Fena
Ibanez: Želim naslov sa Zrinjskim, nisam došao zbog novca
19.09.2019.
u 13:46
Pogledaj originalni članak

 Luis Ibanez, 31-godišnji argentinski branič, kazao je kako je u Zrinjski došao isključivo iz sportskih motiva, a ne zbog novca.

- Što se tiče novca, ja sam se financijski osigurao prije, nisam tu došao da bih napravio neku razliku u novcu. Meni treba da igram što više, a ne da idem negdje samo zbog novca - kazao je Ibanez na svom medijskom predstavljanju u Mostaru, nakon što je prije dva dana potpisao vrijednost Zrinjskom do 31. svibnja 2021. godine.

Na novinarsko pitanje je li u njegovom transferu ikakvu ulogu imao Zdravko Mamić, nekadašnji prvi čovjek zagrebačkog Dinama, Ibanez je odgovorio niječno.

- Nisam imao priliku da se sada vidim s njim. Znam da je u Mostaru i sigurno ćemo se vidjeti. Poštujem Zdravka Mamića, bio mi je šef sedam godina i uvijek je stajao iza mene. Sigurno ćemo sjesti i popiti kavu - kazao je Argentinac.

Ibanez je u karijeri nosio dresove Boca Juniorsa, Dinama iz Zagreba, Racing Cluba, Gyõrija, Crvene Zvezde, Karabükspora i Trabzonspora. Najdublji trag ostavio je u zagrebačkog Dinamu s kojim je osvojio sedam naslova prvaka Hrvatske, četiri hrvatska kupa i jedan superkup.

U Zrinjski je stigao kao slobodan igrač iz Trabzonspora u kojem se nije previše naigrao prošle sezone.

- Fizički sam uvijek bio dobar, nikad nisam imao puno problema s ozljedama. Jedino što mi treba je malo više igre, da treniram s ekipom, da osjetim loptu i da se što prije uklopim u trenerov sistem, i to mi je u ovom trenutku najbitnije - kazao je Ibanez te dodao kako vjeruje da će brzo ući u formu i pomoći Zrinjskom u pohodu na još jedan naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

U tijeku je procedura pribavljanja radne i boravišne dozvole što bi moglo potrajati do deset dana. U Zrinjskom očekuju kako bi Ibanez svoj premijerni nastup mogao imati 29. rujna kada u Mostaru gostuje Široki Brijeg ili sedam dana kasnije kada je gost na stadionu pod Bijelim brijegom aktualni prvak Sarajevo.

Pogledajte VIDEO

Preuzmite VIDEO

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.