grude

I rukometašice će kupiti karte za humanitarni turnir na kojem će igrati

I rukometašice će kupiti karte za humanitarni turnir na kojem će igrati
06.02.2019.
u 12:05
Pogledaj originalni članak

U spomen na dvojicu zaslužnih čelnika kluba Željka Mikulića i Zorana Ticu, prerano umrlih prošle godine, četverostruke uzastopne državne rukometne prvakinje HŽRK Grude organiziraju 1. memorijalni turnir, koji će biti jednodnevni i igra se u nedjelju 10. veljače u sportskoj dvorani Bili brig.

Najveći prihod 30.000 KM

- Osim što će biti memorijalni, turnir je i humanitarni. Inače, humanitarne utakmice organiziramo najmanje jednom godišnje od 2013. godine, pa će ovo biti deveta takva priredba u Grudama u organizaciji HŽRK Grude. Ovaj put prihod ide u korist liječenja 17. godišnje Petre Tolić, djevojke iz Vrućica kod Gruda, koja boluje od celebralne paralize. Na dosadašnjim ovakvim priredbama odziv gledatelja bio je u pravilu velik, a najveći prihod prelazio je 30.000 KM. Jednu od humanitarnih utakmica igrali smo i u Posušju - rekao nam je predsjednik HŽRK Grude Zoran Trlin i dodao:

- Turnir ima međunarodni karakter. Nastupit će ekipe iz tri države: Trešnjevka Zagreb, Devetka Podgorica (Crna Gora), Katarina Mostar i Grude. Rukometašice, njihovi treneri i klupski čelnici također će kupiti ulaznice, čija je cijena 5 KM. Ima najava iz tvrtki, ali i pojedinaca da će uplatiti dragovoljni novčani iznos. Ima i zanimanja i iz inozemstva za akciju “Pomozimo Petri”, pa je za njih otvoren posebni račun kod Unicredit banke: BA39 3381 4040 7865 3383. Pojedinci mogu pomoći i pozivom na humanitarni broj: 092 890 877 (cijena poziva 2 KM). SWIFT: UN CR BA 22. I sama Petra Tolić doći će na turnir i gledati utakmice, kaže predsjednik Zoran Trlin. Određena je satnica. Prva polufinalna utakmica igrat će se u nedjelju u 11 sati, druga u 12.15 sati. Susret za treće mjesto planiran je za 13.30 sati, dok je finalni susret u 14.45. Proglašenje pobjednika i dodjele nagrada bit će od 16 sati:

Akcija do 1. ožujka

- Kao i obično, predvidjeli smo nakon utakmice objaviti gledateljima koliki je prikupljeni iznos. S tim da se uplate na račun mogu vršiti i nakon toga, sve do 1. ožujka. Nastavit će se i telefonski pozivi građana, kaže predsjednik Zoran Trlin. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.