DEMANTIRAO PREGOVORE

Hrvatskom treneru prekipjelo: Pa gdje je kraj?! Svi rade što god žele!

Hrvatskom treneru prekipjelo: Pa gdje je kraj?! Svi rade što god žele!
22.01.2018.
u 13:11
- Gdje je osjećaj pravde u društvu, uključujući i medije? Nije normalno kako stavljaju trenera i klub u nemilost
Pogledaj originalni članak

Niko Kovač (46) još otkako se Carlu Ancelottiju počeo tresti stolac spominje se među kandidatima za novog Bayernova trenera. Istina, ne prva opcija, kao takav ipak kotira Julian Nagelsmann, a dok se ne dogovore s Hoffenheimom, preuzeo je Jupp Heynckess, piše Goal.

No, svako malo netko podgrije priču o Kovaču, kao nedavno Kevin-Prince Boateng, koji je kazao da je Niko odličan za Bayern.

- Nije bilo nikakvih kontakata s Bayernom, to jamčim 100 posto, rekao je Kovač za Kicker.

- I ja sam uz Eintracht vezan do 2019. Sretan sam, radimo dobro, napredujemo, važno mi je da možemo napredovati i ostvariti više.

A onda se i bivši hrvatski izbornik obrušio na (neke) današnje profesionalce, njihov moral i priče koje okružuju nogomet:

- Gdje je osjećaj pravde u društvu, uključujući i medije? Nije normalno kako stavljaju trenera i klub u nemilost. Pa gdje je kraj?! Svi rade što žele, onda igrači dolaze na trening kad god žele.

Kovač se tako nadovezao na Heyckesa, koji je opalio kritike po Aubameyangu i Dembeleu: obojica su radili sve, pa i ucjenjivali klub u želji za odlaskom.

- U moje igračko vrijeme nije bilo toga da igrač dođe i kaže dolazim ili ne dolazim, gdje je tu odgovornost prema klubu i ugovoru?! Nekad je vrijedila i riječ, danas petogodišnji ugovor ne vrijedi više od polugodišnjeg ugovora, što je zabrinjavajuće.

- Klubovi se moraju zaštititi od toga, zaključio je Kovač.
 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.