NAKON DEBAKLA

Horvat: Nismo podcijenili Crnu Goru, a možda su mladi i novi igrači krivo gledali na utakmicu

Horvat: Nismo podcijenili Crnu Goru, a možda su mladi i novi igrači krivo gledali na utakmicu
20.01.2022.
u 18:24
Pogledaj originalni članak

Crna Gora je potpuno nadigrala Hrvatsku. Hrvatski rukometaši poraženi su od Crne Gore s uvjerljivih 26-32 (9-15) u utakmici prvog kola drugog kruga na Europskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj, odigranoj u četvrtak u Budimpešti. - Otvorili smo dosta nervozno, nismo mogli odigrati ono što smo zamislili. Oni su igrali srpljivo, a na to se nadovezalo nekoliko dobrih obrana njihovog golmana. Pokušali smo napraviti nešto sa sedmim igračem, počeli smo zabijati, ali smo onda loše odigrali obranu. Niti 5-1 ni 6-0 nije pomagala - rekao je nakon utakmice izborik Hrvoje Horvat.

Zašto smo bili nervozni?

- Nrvoza je bila prisutna. Na početku smo fulali nekoliko sigurnih šansi. Dogovorili smo se da nećemo gledati semafor, ali naši mladi i novi igrači su ipak tu malo s krive strane gledali.

Jesmo li ih podcijenili?

- Nismo ih podcijenili, ali malo smo možda prebrzo htjeli riješiti utakmicu. Mislim da smo izgorili u toj žellji nekakvoj. Znali smo tko su oni, znali smo kako trebamo igrati. - Znali smo nakon poraza od Francuske da nas svaki sljedeći poraz udaljava od medalje pa se sada moramo skupiti i primarno se pobrinuti za to kako ćemo mi odigrati - zaključio je Horvat.
 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.