Rukomet

HMRK Zrinjski službeno uputio kandidaturu za organizaciju završnice Kupa

HMRK Zrinjski službeno uputio kandidaturu za organizaciju završnice Kupa
23.04.2017.
u 07:00
Pogledaj originalni članak

Hrvatski muški rukometni klub Zrinjski Mostar službeno je predao kandidaturu za organizaciju završnice Kupa BiH početkom lipnja na kojem će još sudjelovati momčadi HRK Izviđač Central Osiguranje Ljubuški, RK Borac m:tel Banja Luka i Rukometni Klub Maglaj.

– Nastojali smo projekt predstaviti kao sportski događaj godine u Mostaru u kojem će se svaka ekipa osjećati kao kod kuće, a bh. rukomet biti promoviran na do sada neviđeni način, poručili su iz HMRK Zrinjski.

Mostarski je klub dolaskom nove uprave digao svoje djelovanje na jednu višu razinu, a taj se dio odmah u ovoj sezoni i rezultatski odrazio. Plemići su i više nego stabilan premijerligaš koji se cijele sezone bori za nastup u Ligi za prvaka, dok je u Kupu već ostvario uspjeh plasiravši se u završnicu četiri najbolje momčadi. Uzgred rečeno, posebno je impresivna bila partija plemića u uzvratnom susretu četvrtfinala protiv Bosne koja se odigrala u Mostaru. Bez obzira na tu veliku pobjedu, vrijedi istaknuti kako je dobro ispunjena dvorana bila uz plemiće. Podrška navijača jedan je od aduta na kojemu će Zrinjski upravo u završnici Kupa nastojati doći do trofeja. U svakom će slučaju to biti novi izazov za mostarski klub.•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.