ivan rakitić:

"Hajduk? Nikad ne reci nikad"; "Rebić mora biti u reprezentaciji, trebaju sjesti i razjasniti..."

"Hajduk? Nikad ne reci nikad"; "Rebić mora biti u reprezentaciji, trebaju sjesti i razjasniti..."
28.11.2021.
u 11:40
Pogledaj originalni članak
Reprezentacija je za njega završena priča, ali je spreman uskočiti ako zatreba izborniku Zlatku Daliću.

Ivan Rakitić bio je gost Hrvatskog nogometnog saveza na utakmici protiv Rusije (1:0) na Poljudu. U tom susretu Hrvatska je osvojila prvo mjesto i izborila Svjetsko prvenstvo. 

Nogometaš Seville i vlasnik svjetskog srebra uoči utakmice spustio se na travnjak gdje su ga pozdravili bivši suigrači, izbornik, ali i publika. Posebna svečanost odigrala se u jednom restoranu gdje je Rakitićev kum Marko Bralić dao bivšem hrvatskom reprezentativcu dres Hajduka, a ovaj ga je obukao uz velike ovacije prisutnih.

"Dolazak u Hajduk? Ne znam. Nikad ne reci nikad. Hajduk je uvijek velika mogućnost. Trenutno se ne vidim nigdje drugdje nego u Sevilli, ali ne znam što će biti na kraju. U ovom trenutku teško se mogu vidjeti u nekom drugom klubu osim Seville", rekao je 33-godišnji Rakitić za Sportske novosti i dodao da ne zna dokad će igrati. 

Reprezentacija je za njega završena priča, ali je spreman uskočiti ako zatreba izborniku Zlatku Daliću.

"Za mene je reprezentacija gotova i riješena priča. Rekao sam izborniku da nikada ne bih mogao reći 'ne', ni njemu, niti našoj reprezentaciji u nekoj, ne daj Bože situaciji da se nešto dogodi. Ali, ne razmišljam više o reprezentaciji, znam da nisam donio odluku o oproštaju da bih i dalje bio u konkurenciji. Preda mnom su najljepše godine u kojima sam posvećen klubu, više radim i uživam nego ikada u karijeri. Sada imam pravo za reprezentaciju samo navijati."

Osvrnuo se i na status Ante Rebića koji je nakon Europskog prvenstva izbačen iz reprezentacija jer je javno kritizirao izbornika.

"Meni je Rebić veliki prijatelj, jedan od najbliskijih bivših suigrača u reprezentaciji. Kao bivši suigrač reći ću da Rebić mora biti u reprezentaciji, pogotovo kada vidite kako igra u Milanu i koliko je već dao nacionalnoj vrsti. Šteta je što ga nema. Najbolje bi bilo kada bi se sve strane sjele, razjasnile situaciju i pronašle zajedničko rješenje."

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.