HŽRK Grude

Gruđanke na najljepšem adventu u Europi

21.12.2016.
u 10:00
Pogledaj originalni članak

Već pet godina rukometašice HŽRK Grude uoči Božića “skoknu” u Zagreb. Tako su i u petak posjetile, vidjele i osjetile najljepši advent u Europi. Njih četrdeset mlađih igračica, rođenih od 2000. do 2002. godine, uz nekoliko starijih cura krenulo je na tradicionalni izlet koji je ujedno i nagrada za vrhunske rezultate koje ovaj uzorni klub, bez konkurencije najbolji u Zapadno-hercegovačkoj županiji, pa i cijeloj Bosni i Hercegovini postiže. Uz sve, HŽRK Grude dvostruki je uzastopni prvak Bosne i Hercegovine i osvajač Kupa u konkurenciji seniorki, sve bez ijednog poraza u službenim domaćim utakmicama blizu dvije i pol godine! Jedan od razloga odlaska u Zagreb je posjet i ručak u Gradskoj upravi Zagreba, gdje ih je primio gradonačelnik Milan Bandić koji je i počasni predsjednik ovoga kluba.

Djevojke su našle vremena i za obilazak zagrebačkih znamenitosti te Zoološkog vrta u Maksimiru. Ni rukometa - rekreativnog i opuštenog nije nedostajalo, pa su mlade “Kćeri bure” u Sesvetama igrale nekoliko utakmica protiv ljubljanskoga Krima, zagrebačke Lokomotive, crnogorske Levalee...

Četverodnevni ugođaj “pokušala je” pokvariti epidemija viroze, dio rukometašica morao je i u bolnicu, ali sve je na kraju završilo dobro, pa su se Gruđanke u ponedjeljak vratile kući. Klub će večeras održati svečanu sjednicu Skupštine u 18 sati u Marića gaju u Ružićima. Bit će upriličena dodjela nagrada najboljima, a sve će završiti domjenkom u društvu gospodarstvenika, sponzora i prijatelja kluba. Na kraju, djevojke će dobiti odmor do 9. siječnja. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.