Široki se u stanci ozbiljno priprema za nastavak prvenstva

FK Sloboda je jedan od najneugodnijih protivnika i shvaća se krajnje ozbiljno

Foto: VL FOTO
FK Sloboda je jedan od najneugodnijih protivnika i shvaća se krajnje ozbiljno
29.03.2015.
u 10:29
Tai, braća Džidić i Ćorluka rade pod punim opterećenjem, pa će svi konkurirati za nastup protiv Slobode
Pogledaj originalni članak

Sada se već utakmica u Vitezu koju je Široki Brijeg riješio u svoju korist rezultatom 3:1 čini jako dalekom. Ali, Vitez je “ad acta”, pa se na Pecari razmišlja isključivo o Slobodi. Tuzlaci pomalo prijete iz susjednoga Međugorja gdje ih je trener Husref Musemić odveo na mini-pripreme u prvenstvenoj stanci:

Treninzi dva puta dnevno

- I mi se pripremamo za nastavak prvenstva savjesno i ozbiljno. Imali smo naporne treninge dva puta dnevno, samo u četvrtak jednom. I u petak smo isto planirali dva treninga, ali je orkanska bura dopustila održati samo jedan. Ništa zato, važno da se ozbiljno radi, rekao nam je Ante Kokić, pomoćnik trenera nogometaša Širokog Brijega Slavena Muse. - Treninzima se priključio veznjak Tai. I Kresinger uredno radi s ostalima. On je na utakmici protiv Viteza ozlijedio nos, ali i ligamente, a sada je s njim sve u redu.

U punom su pogonu braća Damir i Ivica Džidić. Oni su zajedno s ostalim nogometašima u mikro-ciklusu priprema. Pod punim opterećenjem napokon radi i desnokrilni ofenzivac kluba s Pecare Josip Ćorluka koji nije nastupio na utakmici u Vitezu, te nije igrao ni na međunarodnoj utakmici Bosna i Hercegovina - SAD u Tuzli (2:5). Josip Ćorluka se nada kako će zaigrati na prijateljskom susretu protiv Crne Gore, te na kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Europsko prvenstvo protiv Norveške:

Nije bilo protivnika

- Sljedeću utakmicu Široki Brijeg igra na svojoj Pecari protiv tuzlanske Slobode. Da je ikako bilo moguće, u prvenstvenoj stanci bi odigrali jednu prijateljsku utakmicu, ali, nažalost, nismo našli protivnika. Protiv Zrinjskoga ili Veleža nije ni bilo “pametno” igrati jer Zrinjski je jedan od mogućih protivnika u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine, dok s Veležom uskoro igramo u prvenstvu. Prvoligaši i drugoligaši igraju prvenstvo, tako da ni s njima nismo mogli ugovoriti susret, kaže Ante Kokić. Protiv Slobode igrat će se u dnevnom terminu, početak utakmice je u 16.30 sati. Ne po tradiciji u nedjelju, nego zbog Uskrsa u subotu. Inače, Tuzlaci su jedan od najneugodnijih protivnika Širokobriježana, stoga se shvaćaju maksimalno ozbiljno.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.