BEZ DLAKE NA JEZIKU

Eksplozivna poruka Brune Petkovića: 'Ako to zaista misli, Robert Jarni je klaun! Slobodno to napišite...'

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Eksplozivna poruka Brune Petkovića: 'Ako to zaista misli, Robert Jarni je klaun! Slobodno to napišite...'
14.02.2024.
u 22:45
Hrvatskom napadaču uoči utakmice Betisa i Dinama zasmetalo je to što je bivši vatreni rekao da će navijati za španjolsku momčad
Pogledaj originalni članak

Trener Dinama Sergej Jakirović i napadač modrih Bruno Petković bili su dan uoči utakmice Betisa i Dinama u Konferencijskoj ligi gosti službene press-konferencije.

Petković se osvrnuo na intervju Roberta Jarnija kojeg je dao našem listu. U njemu je Jarni, među ostalim, izjavio da će kao bivši igrač Betisa "ali i hajdukovac u srcu navijati za Betis". Petkoviću se to baš i nije svidjelo.

"Doista je to rekao? Ako je tako rekao, ako to misli, onda je klaun! Ljudi koji predstavljaju hrvatsku državu, a ne navijaju za hrvatski klub, to su obični klauni. Slobodno to napišite! Čovjek koji navija protiv hrvatskog kluba u Europi, a Hrvat je, to je klaun.", rekao je Petković.

Inače, Jarni je u intervjuu za Večernji list najavio da će doći na Maksimir kao gost Betisa na uzvratnu utakmicu, a pozvan je i na sutrašnji dvoboj.

"Jaka su momčad, zahtjevan protivnik. Imat ćemo respekt sve do izlaska na teren. Budite uvjereni da će se i nas nešto pitati. Nameće se da ovu utakmicu igramo s malo pritiska, u situaciji u kojoj ne cvjetaju ruže, želimo pokazati snagu. Ali, mi smo Dinamo, nismo autsajderi, napravili smo puno dobrih rezultata. Ima padova i uspona, ali ne treba imati toliki respekt. Došli smo puni motiva, ostali smo dužni i sebi i navijačima i želimo ovdje nešto pokazati. No, samopouzdani smo, izvlačili smo se iz većih problema", nastavio je napadač Dinama.

Na novinarsko pitanje hoće li sutra zabiti Betisu rekao je:

"Nije mi cilj samo zabiti gol, ne gledam osobnu statistiku previše. Jedino zbog čega sam ovdje je da Dinamo pobijedi."

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.