Visoka pobjeda Rome

Džeko zabio dva gola i asistirao!

Džeko zabio dva gola i asistirao!
14.08.2015.
u 22:23
Džeko je u 4. minuti dao gol za 1:0 vodstvo Rome!
Pogledaj originalni članak

Kakvo je sjajno predstavljanje navijačima Rome priuštio Edin Džeko! Na otvorenom danu, što je predstavljanje nove momčadi navijačima, bh. je kapetan u visokoj pobjedi nad Sevillom, osvajačem Europske lige, zabio dva gola i asistirao!

Najprije je u 18 sati cijela momčad bila na terenu, da je navijači pozdrave. Bili su ondje svi izuzev Mattije Destra, koji je na korak od odlaska u Bolognu.

U 18.45 počeo je 'catwalk': prvi su u paradi na terenu bili liječnička služba, pa golmani uključujući Szczesnog koji je došao iz Arsenala, pa braniči, veznjaci, te na kraju napadači. Iščekivanje je bilo na vrhuncu kad su Džeko i Salah izašli pred navijače, no najveći je pljesak dobio kapetan Francesco Totti, na početku svoje 23. sezone u Romi! Posljednji je porciju pljeska dobio trener Rudi Garcia.

Na kraju je spiker najavio i Gersona, koji je sjedio u loži i ovih će dana postati igrač Rome. Potom su se igrači vratili u svlačionicu da se spreme za utakmicu sa Sevillom...

Edin Džeko debitirao je u prvom sastavu, Rudi Garcia na teren je izveo momčad: Szczesny - Maicon, Castan, Manolas, Torosidis - Pjanić, Keita, Nainggolan - Salah, Džeko, Falque.

Sevilla : Sergio Rico - Mariano, Rami, Kolo, Escudero - Krohn-Dehli, Banega - Kakuta, Denis Suárez, Konopljhanka - Immobile.

I već u četvrtoj minuti debija Džeko je zakucao loptu pod gredu Sevillina golmana Rica za 1:0 vodstvo Rome!

Torosidis je tri minute kasnije zabio i za 2:0 udarcem s 20 metara! Sevilla je sasvim uspavana došla sa superkupa iz Tbilisija...

I Szczesny se proslavio u debiju, odlično je obranio pokušaj Suareza, dok je u 34. minuti Pjanić pokušao udarcem iz daljine.

A u 42. minuti lijepa akcija Pjanića, Salaha i Džeke i Edin zabija svoj drugi gol za 3:0 Rome! Da bi minutu prije odmora zabio i Nainggolan za 4:0, na asistenciju Džeke! 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.