Zabio dva gola

Džeko: Uživao sam pred 35.000 navijača!

Džeko: Uživao sam pred 35.000 navijača!
15.08.2015.
u 08:04
Oduševili su me navijači, od dolaska na zračnu luku njih 4000, do sada na utakmici 35.000, rekao je Džeko
Pogledaj originalni članak

Nakon sjajne revije za otvaranje sezone i pobjde 6:4 nad Sevillom, Romin trener Rudi Garcia bio je zadovoljan. Prije svega pojačanjima Džekom i Salahom.

"U napadu smo bili jako dobri, postigli smo neke krasne golove, pogotovo treći. U poluvremenu sam im rekao da želim pobjedu, jer prošli put smo izgubili 4:2. No, imamo još posla, pogotovo u obrani nakon odlaska Yanga-Mbiwe."

"Torosidis je odigrao jako dobro, navijači su uživali, no trener nikad ne voli primiti četiri gola. Imamo još osam dana da se spremimo do Verone. Momčadska igra donosi šanse, a kvalitetan pojedinac donosi razliku u odnosu na suparnika. Napad i vezni red su nam dobri, ali imam malo vremena složiti obranu. No, lani smo uspjeli s Manolasom i Holebasom, uspjet ćemo opet. Ostaju nam Leandro Castan i Manolas, a još može biti dolazaka i odlazaka."

Onda se detaljnije osvrnuo na Džeku i Salaha:

"Utjecaj Džeke? Znamo da je igrač koji zna zabiti, i zabio je! Važno je to i Salahu i njemu. Džeko je iskoristio dobru napadačku igru momčadi, a posebno mi se dopada treći gol jer je plod momčadske igre. Prošle dvije sezone igrali smo i 4-2-3-1, važno je da imamo opcija."

A Edin Džeko rekao je za Sky:

"Važna je pobjeda, sad se moramo usredotočiti na prvenstvo. Oduševili su me navijači, od dolaska na zračnu luku njih 4000, do sada na utakmici 35.000. Došao sam iskustiti nešto novo, avanturu, i idemo u lov na Serie A i Ligu prvaka!" 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.