odbojka

Domaljevac protiv Gacka za 4. mjesto

Domaljevac protiv Gacka za 4. mjesto
10.02.2017.
u 08:00
Pogledaj originalni članak

Nakon uspjeha u Foči u prošlom kolu, odbojkaši Domaljevca u jednom od derbija 15. kola igrat će protiv Gacka. Sastavi su za sada bodovno izjednačeni pa će, po svemu sudeći, međusobni dvoboj odlučiti o poziciji koja u doigravanju za prvaka donosi lakšeg protivnika.

Za uspjeh odbojkašima Domaljevca, koji su nakon dobrih rezultata prošle godine postali sportski hit Posavske županije, trebat će potpora i navijača. U dvorani u Grebnicama utakmica će se igrati u subotu 11. veljače, a počet će u 18 sati.

Zanimljive utakmice

Vrlo zanimljive bit će još tri utakmice 15. kola, prva je svakako derbi začelja u Sarajevu između Bosne i brčanskog Jedinstva, a sličnu težinu imat će i sudar u Srebreniku gdje domaći građevinari dočekuju banjolučki Borac. U Bijeljini je derbi gornjeg dijela ljestvice, a trećeplasiranom Radniku u goste stiže lider Mladost. Jedina, moglo bi se reći, izvjesnija utakmica igrat će se u Kaknju, gdje domaćem sastavu u goste stiže momčad sa začelja – Maglić. Parovi i satnica 15. kola Premier lige odbojkaša, Grebnice: Domaljevac – Gacko (18), Srebrenik: Gradina – Borac (18.30), Bijeljina: Radnik – Mladost (19), Kakanj: Kakanj – Maglić (18), 11. veljače, Sarajevo: Bosna – Jedinstvo (16.30), danas, 10. veljače.

Dašak neizvjesnosti

Petnaesto kolo prvenstva odbojkašica donosi nekadašnji derbi između neprikosnovenog Jedinstva i Kule iz Gradačca. Još prošle sezone taj bi sudar nosio dašak neizvjesnosti, međutim, ovoga puta Brčanke su izraziti favoriti. Derbi začelja je u Bijeljini gdje Radnik dočekuje Derventu, a favoriti su Gacko doma protiv Slobode te Banja Luka Volley u Višegradu, a Modriča u Goraždu.

Parovi 15. kola prvenstva odbojkašica, Goražde: Goražde – Modriča (19), večeras, 10. veljače, Gacko: Gacko – Sloboda (18.30), Višegrad: HE na Drini – Banja Luka Volley (13), Brčko: Bimal Jedinstvo – Kula (17), Bijeljina: Radnik – Derventa (16), subota, 11. veljače. •

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.