loš trenutak

Đoković vikao na trenera pa nakon poraza priznao: Osjećao sam se odvratno

Đoković vikao na trenera pa nakon poraza priznao: Osjećao sam se odvratno
15.04.2021.
u 19:47
Pogledaj originalni članak

Srpski tenisač Novak Đoković je jako teško primio poraz od Britanca Daniela Evansa (4:6, 5:7) u osmini finala Monte Carla, a ovaj put je napao svog trenera Marijana Vajdu koji je samo sjedio na tribinama.

Đoković je izgledao neprepoznatljivo na terenu i imao je 45 neprisiljenih grešaka koje su ga na kraju koštale poraza koji nije mirno primio.

"Ne trebaju mi tapšači", bijesno je urlao Nole prema svome uglu u kojem nije bilo Gorana Ivaniševića.

Nakon meča je priznao da to jednostavno nije bio njegov dan protiv 33. igrača svijeta, a iskreno je priznao da se osjećao odvratno.

"Evans je zaslužio pobjedu. Igrao je s više kvalitete, a i bio je bolji u odlučujućim trenucima. Ovo je bio jedan od mojih najgorih mečeva, bar koliko se mogu sjetiti. Osjećao sam se odvratno na terenu ukupno gledajući, ništa nije funkcionisalo. To je jedan od onih dana. Jednostavno je ovo bilo očajno izdanje i ne mogu iz meča izvući niti jednu pozitivnu stvar. Zaista mi je ostao gorak osjećaj kada sam na ovaj način napustio teren", kazao je Đoković nakon meča.

Inače, Evansu je ovo definitivno najveća pobjeda u karijeri, a u četvrtfinalu Monte Carla igrat će protiv Davida Goffina koji je u prvom kolu izbacio Marina Čilića.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.