JAČI OD PRAVILA

Đoković ipak ide u Australiju: Vlasti rade iznimku za svjetski broj jedan?!

Foto: EXPA/PIXSELL
Đoković ipak ide u Australiju: Vlasti rade iznimku za svjetski broj jedan?!
28.12.2021.
u 18:39
Navodno su i vlasti blizu toga da popuste organizatorima turnira i osiguraju "posebna pravila"
Pogledaj originalni članak

Najnovije informacije o Novaku Đokoviću daju potpuni zaokret u priči o Australian openu.

Naime, one kažu da će prvi reket svijeta ipak nastupati u Melbourneu. Iako to još nije službeno potvrđeno, navodno se ide prema tome, pišu srpski mediji.

Novakov PR tim je rekao da postoje velike šanse da se to i ostvari, a stvar je u tome da su navodno organizatori turnira shvatili da neigranje svjetskog broja jedan ipak znači velik udarac na sam turnir i manju atraktivnost. U to ime su počeli pregovarati s tamošnjim vlastima da mu omoguće "medicinsko izuzeće" od postojećih oštrih pravila koja trenutno vladaju u Australiji, saznaje "Blic".

Kako pišu mediji, Novak ne bi bio jedini tenisač koji bi dobio to medicinsko izuzeće, već bi isto dobila nekolicina najboljih tenisača na svijetu. Navodno su i vlasti blizu toga da popuste organizatorima turnira i osiguraju "posebna pravila".

Koliko je to fer u trenutku divljanja 'omikron-soja' koronavirusa i s obzirom na to da pravila postoje za sve, a ovo bi bile onda elitne iznimke, ostaje na publici da procijeni, budu li vlasti doista popustile pred popularnošću srpskog tenisača.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.