ROLAND GARROS

Dodig i Granollers bez polufinala

Foto: Zoran Grizelj
Dodig i Granollers bez polufinala
07.06.2017.
u 07:13
Dodigu i Granollersu ovo je drugo zajedničko četvrtfinale na Grand Slam turnirima, jer su u istoj fazi poraženi i na ovogodišnjem Australian Openu.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Španjolac Marcel Granollers nisu uspjeli izboriti mjesto u polufinalu Roland Garrosa, nakon što su u utorak u četvrtfinalu turnira parova poraženi od Amerikanca Ryana Harrisona i Novozelanđanina Michaela Venusa sa 6-2, 3-6, 6-3.
Ivan Dodig je upravo u Roland Garrosu osvojio svoj jedini Grand Slam naslov 2015. godine u paru s Brazilcem Marcelom Melom, dok je Marcel Granollers 2014. bio finalist na pariškoj zemlji. Dodigu i Granollersu ovo je drugo zajedničko četvrtfinale na Grand Slam turnirima, jer su u istoj fazi poraženi i na ovogodišnjem Australian Openu. Naš je 32-godišnji tenisač ovim porazom završio svoj ovogodišnji pariški nastup, jer je u ponedjeljak zaustavljen i u četvrtfinalu turnira mješovitih parova s Indijom Saniom Mirzom, s kojom je prošle godine stigao do finala u Roland Garrosu, a ove godine bio finalist na Australian Openu. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.