dirljiv susret

Dječak koji se zbog Ronalda probudio iz kome putovao 600 km kako bi ga vidio

Dječak koji se zbog Ronalda probudio iz kome putovao 600 km kako bi ga vidio
03.11.2016.
u 09:45
Pogledaj originalni članak

Poljski dječak David Pawlaczyc našao se na naslovnicama svjetskih medija u jesen 2013. godine kada se probudio iz kome slušajući prijenos utakmice u kojoj je briljirao njegov heroj Cristiano Ronaldo.

Danas 15-godišnji David je teško nastradao u biciklističkoj nesreći prije nešto više od tri godine. Tri mjeseca je bio u komi, a probudio se u trenutku kad je Ronaldo predvodio Portugal do pobjede protiv Švedske i plasmana na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Puštali mu prijenose

 

Budući da je bio ogroman Ronaldov obožavatelj, roditelji su mu puštali prijenose svih utakmica slavnog nogometaša za Real Madrid i portugalsku reprezentaciju. Slučaj je htio da se probudio iz kome točno u trenutku kad je Ronaldo kompletirao hat-trick u uzvratnoj utakmici dodatnih kvalifikacija za SP protiv Švedske, te donio svojoj reprezentaciji pobjedu 3-2 i plasman u Brazil.

 

Priča je obišla svijet, a David je dobio priliku upoznati Ronalda 2014. kada ga je Real Madrid pozvao na utakmicu protiv Borussije Dortmund u četvrtfinalu Lige prvaka. Real je u srijedu navečer gostovao u Varšavi kod Legije, a David je putovao šest sati kako bi se prije utakmice još jednom susreo sa svojim uzorom.

Uz pomoć prevoditelja dvojac je kratko porazgovarao, a Ronaldo je mladom Poljaku poklonio nekoliko suvenira i fotografirao se s njim.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.