Šoše nakon infarkta

Direktor Veleža prepričao anegdotu i zahvalio cijelom SKB-u Mostar

Direktor Veleža prepričao anegdotu i zahvalio cijelom SKB-u Mostar
12.07.2020.
u 08:19
Pogledaj originalni članak

Mladi direktor FK Velež Džemil Šoše prije dva dana je zbog problema sa srcem završio na internom odjelu bolnice na Bijelom Brijegu. 34-godišnji Šoše osjeća se dobro nakon ugrađenog stenta. Direktor Veleža govorio je o svom stanju koje je srećom dobro, te je uz zahvalu djelatnicima bolnice na Bijelom Brijegu ispričao i anegdotu koja se odigrala tijekom koronografije, prenosi Pogled.

"Ovim putem bih se želio zahvaliti svim medicinskim djelatnicima i doktorima koji su sudjelovali u svemu, a posebno ističem osoblje invazivne kirurgije bolnice na Bijelom Brijegu koje čini sve da mi bude što ugodnije" kazao je Šoše i dodao:

"Iskreno, osjećam se kao u hotelu, ne fali mi ništa i situacija je zaista odlična. Ne mogu a da ne spomenem anegdotu koja se desila tijekom koronografije koja se radilo srećom po mene, kroz ruku. Medicinski tehničar koji je to radio, očito, bio je veliki navijač Zrinjskog.

U jednom trenu mi je rekao:

'Brate oprosti, moram te malo jače stegnuti da opet ne ispadnete u Drugu ligu'.

U onom pomalo neugodnom trenutku to je izazvalo opći smijeh a srećom se sve u tom tonu i završilo" - prepričao je Šoše urnebesnu situaciju koja se odigrala tijekom delikatnog dijela medicinske obrade pacijenta koji je primljen pod sumnjom na infarkt.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.