nije previše razmišljao

Detalji ugovora kojeg će Leo Messi potpisati, otkrivena godišnja plaća i koliko će godina igrati za PSG

Detalji ugovora kojeg će Leo Messi potpisati, otkrivena godišnja plaća i koliko će godina igrati za PSG
07.08.2021.
u 17:46
Leo Messi će tako u Parizu zarađivati 35 milijuna eura na godinu, a ugovor će potpisati na dvije plus jednu godinu
Pogledaj originalni članak

Leo Messi (34) nije previše razmišljao nakon što je Barcelona u petak i službeno objavila da zbog financijskog fair-playa ne može potpisati ugovor s njim. Argentinac je spremno prihvatio ponudu PSG-a, a sada se čini kako je odlazak u Pariz u stvari cijelo vrijeme bila njegova prva 'rezervna opcija'.

Francuski mediji otkrili su kako je PSG Messiju ponudio ugovor kojeg je Argentinac, tj. njegov otac Jorge koji mu je i menadžer, odmah prihvatio. A poznati su i najvažniji detalji..., piše Tportal.hr

Leo Messi će tako u Parizu zarađivati 35 milijuna eura na godinu, a ugovor će potpisati na dvije plus jednu godinu. Tako će se Messi na Parku prinčeva zadržati najmanje do ljeta 2023. godine uz opciju produženja do 2024. godine.

Uz sve to će Messi imati nekoliko izuzetno izdašnih bonusa koji su vezani uz broj njegovih nastupa za PSG, broj golova i osvojene trofeje u sezonama u kojima će nositi dres momčad s Parka prinčeva.

Da je posao praktički već dogovoren najbolje govori podatak kako je PSG već zakupio Eiffelov toranj za 10. kolovoza. Posljednji put kada je PSG 'unajmio' Eiffelov toranj bilo je na predstavljanju Neymara koji je 2017. godine stigao u Pariz iz Barcelone za 222 milijuna eura.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.