NBA LIGA

Derrick Rose prešao iz New Yorka u Cleveland

Derrick Rose prešao iz New Yorka u Cleveland
25.07.2017.
u 13:38
Za Rosea su bili zainteresirani i Los Angeles Lakersi, ali D-Rose želi igrati u momčadi koja je u stanju boriti se za naslov.
Pogledaj originalni članak

Američki playmaker Derrick Rose (28), kojeg su brojne ozljede koljena spriječile da postane jedan od najboljih košarkaša NBA lige, potpisao je sa Cleveland Cavaliersima jednogodišnji ugovor vrijedan 2,1 milijuna dolara. To je skoro deset puta manje negoli je protekle sezone zaradio u New York Knicksima.

Za Rosea su bili zainteresirani i Los Angeles Lakersi, ali D-Rose želi igrati u momčadi koja je u stanju boriti se za naslov NBA prvaka, a Cleveland predvođen LeBronom Jamesom ima šampionski potencijal.

 LeBron James je preko twittera već zaželio dobrodošlicu Derricku Roseu, koji je 2011. bio MVP lige, a protekle sezone je u dresu NY Knicka imao prosjek od 18 poena i 4,4 asistencije po susretu.

Dolaskom D-Rosea u Cleveland otvorena su vrata za odlazak druge superzvijezde kluba, playmakera Kyriea Irvinga, koji više ne želi biti u sjenci LeBrona. Cleveland je spreman trgovati i telefoni su se već "užarili", ali pitanje je koji klub može ponuditi adekvatne igrače u zamjenu za Kyriea Irvinga.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.