ODBOJKA Federalna odbojkaška Superliga trebala bi već u prvom kolu nastavka donijeti uzbuđenja

Derbi Čapljine i Mostara otvara nastavak sezone

Foto: VL FOTO
Derbi Čapljine i Mostara otvara nastavak sezone
14.02.2015.
u 10:32
Čapljinke najavljuju revanš za poraz u prvom dijelu sezone. Obje ekipe imaju svoje adute za pobjedu, s obzirom da su jesenski dio prvenstva završile u dobroj formi
Pogledaj originalni članak

Odbojkaško prvenstvo Federacije nastavlja se bez ‘gubitaka’. Činjenica kako nema odustajanja s obzirom na probleme dijela klubova, ujedno je i najvažnija vijest iz ovog natjecanja. Što se tiče samog natjecanja, onda je to svakako veliki hercegovački derbi Čapljina i Mostar.

Najavljuju revanš

Utakmica će se igrati u Čapljini danas u 18 sati. Čapljinke najavljuju revanš za poraz u prvom dijelu sezone. Obje ekipe imaju svoje adute, a s obzirom da su jesenski dio prvenstva završile u dobroj formi za očekivati je istinski odbojkaški derbi koji bi u skoroj budućnosti mogao prerasti u pravi rivalitet. Vodeći Vitez svakako je favorit u Širokom Brijegu, a Breza na Ilidži.

Parovi 10. kola federalne Superlige odbojkašica, Čapljina: Čapljina – Mostar (18 sati), Široki Brijeg: Široki Brijeg – Vitez (13), subota, 14. veljače, Ilidža: Igman – Breza (12), nedjelja, 15. veljače. U sjevernoj skupini Superlige odbojkašica, Napredak iz Odžaka danas gostuje u Lukavcu gdje će s početkom u 12 sati igrati protiv utakmicu Smeča, dok će Žepče u nedjelju u 18 sati ugostiti solidnu ekipu Gračanice. U prvom kolu nastavka Superlige odbojkaša u prvom planu je zeničko-sarajevski derbi između Zenice i Bosne, dok odbojkaši Čapljine putuju u Bihać. Parovi i satnica, Zenica: Čelik – Bosna (18), Breza: Breza – Bužim (13,30), Ilidža: Ilidža – Mladost (17), 14. veljače, Bihać: Bihać – Čapljina (13), 15. veljače.

Napredak želi pobjedu

Napredak iz Odžaka u prvom kolu nastavka danas je domaćin Srednjoškolcu. Spomenuti sastav težit će pobjedi. Utakmica će početi u 17 sati. Balegovac iz Novog Sela također danas, ali u 16.30, igra u Brezi protiv Olova.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.