Široki s umjerenim optimizmom danas kod sarajeva (17)

Davor Mladina: Imamo potencijal i vrijednost za uspjeh kod Sarajeva "U momčadi vlada pozitivno ozračje"

Davor Mladina: Imamo potencijal i vrijednost za uspjeh kod Sarajeva "U momčadi vlada pozitivno ozračje"
09.08.2015.
u 14:22
Mladina nije spomenuo sastav koji će danas igrati, ali očekuje se istih 11 kao protiv Viteza
Pogledaj originalni članak

Nakon dva početna uspjeha (Vitez i Travnik), Široki Brijeg putuje na derbi protiv Sarajeva kao vodeća momčad lige. Društvo mu prave Zrinjski i Radnik koji u ovom kolu očekuju lakše kućne zadaće protiv Travnika i Veleža.

Potpuno rasterećeni

-Idemo potpuno rasterećeni u nastavak prvenstva, na prvi od tri važna derbija, a to je protiv prvaka Sarajeva na Koševu. Koncentrirani smo maksimalno na tu utakmicu, želimo postići pozitivan rezultat. Imamo potencijal i kvalitetu za takvo što. Nemamo problema s ozljedama. Nismo još ni maksimalno uigrani, ali ovo što imamo trebalo bi biti dovoljno za pozitivan rezultat, rekao je uoči puta trener Širokobriježana Davor Mladina, koji nije ni slova rekao o sastavu koji će se suprotstaviti Sarajlijama, ali se nekako podrazumijeva da neće biti nikakvih promjena u odnosu na momčad koja je istrčala na Pecari protiv Viteza, zabila pet lijepih pogodaka (5:1), te natjerala gledalište na gotovo neprekidni pljesak tijekom svih 90 minuta. To bi značilo: Soldo – Ćorić, Brekalo, Bralić, Marković – Sesar, Pehar – Kožulj, Wagner, Crnov – Menalo. U srijedu je Mladina u prijateljskom ogledu protiv Goška u Gabeli (1:1) tražio i igrače kojima će (možda) dati izvjesnu minutažu na Koševu. Igrali su: Bilobrk – Ćorluka, Nikić, Barišić, Karačić – Kožul, Landeka - Ayayi, Ivanković, Buhač – Kresinger. Baraban je ostao na klupi, jer je otek na koljenu i dalje "pozamašnih dimenzija". A to znači da "vođinački Roney" vjerojatno još dugo neće konkurirati za nastup:

-Sada je sve lijepo i bajno, ali prije petnaestak dana nije bilo tako, kazao je trener Širokog.

Kresinger još nespreman

- Nismo znali ni približni sastav ni sustav igre, a ozileđenih je bilo previše. Srećom, stigla su pojačanja, koja se još nisu do kraja uklopila, ali smo na putu to riješiti. Pojedinci su i ozdravili. Kresinger ipak nije još spreman, nedostaje mu snage. Ipak, slavili smo pobjede u dvije prve utakmice, pa na Koševo putujemo rasterećeni i bez pritiska, zaključio je na Davor Mladina.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.