POSEBNA UTAKMICA

Dani Olmo najavio susret s Hrvatskom: Evo što je rekao

Dani Olmo najavio susret s Hrvatskom: Evo što je rekao
26.06.2021.
u 14:56
Pogledaj originalni članak

Svi znamo kako je Hrvatska jaka i kako dobre igrače ima, izjavio je u subotu, uoči utakmice osmine finala protiv Hrvatske, na konferenciji za novinare Dani Olmo, igrač španjolske reprezentacije i Leipziga.

"Oni su trebali pobjedu i pobijedili su Škote. To je jaka momčad, i trebamo paziti. Imaju jako dobre igrače i kao momčad su prejaki i zato trebamo paziti", kazao je Olmo, odgovarajući na pitanja hrvatskih novinara na hrvatskom jeziku. "Igraju dobro s loptom, ne idu samo u kontranapade, igraju dobro kada imaju loptu. Hrvatska ima igrače kao što su Luka Modrić, Mateo Kovačić i Marcelo Brozović. Mi ćemo trebati igrati kao i do sada s loptom, a ako Hrvataka bude imala što manji posjed lopte, to će biti dobro za nas", dodao je istaknuvši kako jedva čeka utakmicu u koj

"Dobio sam dosta poruka od prijatelja i iz Dinama, od novinara, puno ljudi mi je poslalo poruke i sretan sam zbog toga. Svi su mi rekli sve najbolje samo da ne dobijemo u ponedjeljak. Ja jedva čekam tu utakmicu, a ako zabijem bit će dobar osjećaj, dat ću sve od sebe da pobijedimo jer mislim da je to fer", kazao je napadač Leipziga naglasivši koliko mu je važna ova utakmica protiv Hrvatske. "Za mene je to velika i posebna utakmica, prvi put igram protiv Hrvatske i protiv igrača s kojima sam igrao u Dinamu, to mi je kao finale. Volio bih da možemo igrati u finalu, ali s obzirom da ne možemo onda je ova osmina finala kao finale", nadovezao se kazavši da se čuo sa svojim bivšim suigračima iz Dinama Livakovićem i s Gvardiolom. "I oni su mi rekli da jedva čekaju utakmicu, ja znam dobro Livakovića i on zna mene zna, jedva čekam da se vidimo", ponovio je Olmo koji je u Dinamu proveo pet godina.
 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.