KONAČNI SRAZ SKUPINE

Dalić potvrdio lošu vijest: Moramo bez Rakitića na Wembleyju

Dalić potvrdio lošu vijest: Moramo bez Rakitića na Wembleyju
16.11.2018.
u 16:26
Hrvatskoj u Londonu igra samo pobjeda
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nakon uspješno odrađenog posla protiv Španjolske, 3:2 pobjede u maksimirskom trileru, putuje u London. Reprezentaciju u nedjelju čeka utakmica protiv Engleske nakon koje će biti jasno kome će pripasti čast da zaigra na Final fouru Lige nacija. 

Vatreni nakon tri odigrane utakmice ima četiri boda i trebaju pobjedu kako bi osvojili prvo mjesto. Četiri boda imaju i Englezi, dok je Španjolska na vrhu sa šest bodova uz odigrane sve susrete. Remi s postignutim golom osigurao bi da i iduće godine igramo u elitnom razredu, a porazom bismo ispali.

U Londonu ćemo nažalost morati bez Ivana Rakitića, kojeg je izbornik Zlatko Dalić poslao u Barcelonu s ozljedom:

- Znate moju praksu. Ne želim riskirati ako je išta sumnjivo. Neka se odmori. Želim zdrave i spremne igrače. Tu je čitav niz igrača koji ga mogu zamijeniti: Vlašić, Kovačić, Badalj, Brekalo... uvijek ima solucija - kazao je Dalić i najavio da na Wembley odlazi uživati:

- Engleska ima sjajnu mladu momčad, ali nećemo se mi predati. Imamo prema domaćinu veliko poštovanje, ali cijenimo i sebe. Iza nas je sjajna godina, idemo uživati pa što bude u Londonu. Moramo biti ponosni - naglasio je hrvatski izbornik.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.