NAKON ARMENIJE

Dalić otkrio što je s ozljedom Brekala i u kojoj će formaciji Vatreni igrati na Euru

Dalić otkrio što je s ozljedom Brekala i u kojoj će formaciji Vatreni igrati na Euru
01.06.2021.
u 21:08
- Nikad nisam pesimist, niti ću dopustiti negativu. Vjerujem u ovu reprezentaciju i da možemo. Znam da rezultat malo vara, ali kad bude trebalo bit ćemo malo jači, to sam siguran.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je jednu od svoje dvije pripremne utakmice pred Euro 2020. godine. Protivnik je bila Armenija s kojom su Vatreni remizirali 1:1. 

- Nismo bili u fazi napada i realizacije dovoljno ozbiljni. Ali ovo je pripremna utakmica. Nema razloga za dramu, bit će to dobro - konstatirao je smireno izbornik Dalić nakon susreta pa pojasnio zašto je Josip Brekalo rano napustio utakmicu:

- Brekalo je gležanj ozlijedio. Nismo htjeli ništa  riskirati. Odmah se to tretiralo, ali nije ništa opasno. Jednostavno, imali smo pravo na šest izmjena, onda smo to i napravili. Budimir je dobro  - potvrdio je izbornik. 
Probao je Dalić u ovome susretu dva sistema, ali zaključak je:  

- Naših 4-2-3-1 ćemo igrati. Probali smo u prvom dijelu s dva polušpica, ali nije bilo baš puno prostora i prilika. Danas je bila zadnja opcija za pokušaj nečega drugoga. Čekamo još da se vrati Kova i onda smo kompletni.   Nikola (Vlašić, op.a) nije igrao zadnje četiri utkamice u Rusiji, Kramarić je u standardan, ali danas su svi imali prilike i analizirat ćemo tko je što napravio i onda moramo naći neku standardnu formaciju - kazao je.

Slijedi susret s Belgijom.  

- Više nećemo raditi promjene. Radit ćemo onu stvar koju ćemo igrati protiv Belgije. Više nemamo pravo na ekperimente - rekao je izbornik pa zaključio: 
- Nikad nisam pesimist, niti ću dopustiti negativu. Vjerujem u ovu reprezentaciju  i da možemo. Znam da rezultat malo vara, ali kad bude trebalo biti na nivou, bit ćemo jači, to sam siguran. Rezultat nije dobar, htjeli smo pobjediti, ali to nas ništa neće pokolebati. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.