KOMENTAR IZBORNIKA

Dalić o odlasku Livaje iz reprezentacije: Razumijem Marka, žao mi je da je došlo do ovoga

Dalić o odlasku Livaje iz reprezentacije: Razumijem Marka, žao mi je da je došlo do ovoga
06.06.2023.
u 21:41
Pogledaj originalni članak

Dalić i Livaja složili su se da je incident kreirao neugodnu atmosferu te okruženje u kojem je Livaji nemoguće fokusirati se na završni turnir Lige nacija te napadač Vatrenih neće konkurirati za Final Four.

Marko Livaja napustio je pripreme hrvatske reprezentacije te neće konkurirati za završni turnir Uefine Lige nacija. Livaja je razgovarao s izbornikom Zlatkom Dalićem o incidentu koji se dogodio tijekom treninga u ponedjeljak na stadionu HNK Rijeka, kada je nekoliko pojedinaca na neprimjeren i vulgaran način vrijeđalo hrvatskog reprezentativca.

Dalić i Livaja složili su se da je incident kreirao neugodnu atmosferu te okruženje u kojem je Livaji nemoguće fokusirati se na završni turnir Lige nacija te napadač Vatrenih neće konkurirati za Final Four. 

"Iznimno mi je žao da je došlo do ovoga i da je neprihvatljivo ponašanje nekoliko pojedinaca rezultiralo time da izgubimo važnog igrača za ovo natjecanje. Razumijem Marka i težinu situacije u kojoj se našao te poštujem da se nakon svega napisanog i doživljenog ne osjeća spremnim sudjelovati na završnici Lige nacija. Marko ostaje u našim planovima za dalje, a naši ciljevi na završnici Lige nacija ostaju isti", izjavio je izbornik Zlatko Dalić. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.