Okončana saga

Coutinho će u Barceloni nositi broj 14, kao veliki Johann Cruyff

Coutinho će u Barceloni nositi broj 14, kao veliki Johann Cruyff
08.01.2018.
u 17:48
Pogledaj originalni članak

Philippe Coutinho danas je i službeno predstavljen kao novi igrač Barcelone. Brazilca je katalonski klub Liverpoolu platio ukupno 160 milijuna, a potpisao je petogodišnji ugovor. Navijači Barcelone za njegov debi morat će se još strpiti, jer Coutinho neće igrati prvih mjesec dana zbog ozljede.

-Žao mi je zbog toga, ali ovdje ću biti pet godina i imat ću vremena opravdati povjerenje kluba. Ovo je prilika koja ne dolazi dvaput i koja se ne propušta, rekao je Coutinho novinarima.
Barcelona je još u proljeće prošle godine pokazala interes za 25-godišnjeg Brazilca, a ljetos je Liverpoolu poslala tri ponude koje su sve redom bile odbijene. Englezi su navodno tražili 200 milijuna eura na što Barcelona nije pristala.

Coutinho je bio šokiran što ga klub ne pušta, a Barca nije bila spremna platiti toliki novac iako je dobila 222 milijuna eura za Neymara. Brazilac je protestirao na treninzima, glumio je ozljedu, ali je ipak ostao u Liverpoolu. Jürgen Klopp ga je naknadno vratio u momčad, ali ga više nije mogao zadržati.

-Učinili su sve kako bih ostao na Anfieldu, ali presudila je moja želja. Sanjao sam igrati za Barcelonu. Na kraju su pokazali razumijevanje i želio bih im se zahvaliti za sve ove divne godine koje sam proveo u Liverpoolu, dodao je Coutinho.
Španjolski mediji su objavili da će Coutinho dobiti Mascheranov broj 14 koji je nekada nosio veliki Johann Cruyff.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.