Nogomet

Cim iznenadio Posušje na Mokrom docu

Cim iznenadio Posušje na Mokrom docu
23.03.2017.
u 09:00
Pogledaj originalni članak

Neočekivano, Posušje je na svom Mokrom docu ostalo bez nove pobjede.

Teško dostižna prednost

Cim je bio čvrst i neprobojan, poveo je već u 7. minuti (Sabljić), a sve što su Posušaci učinili do kraja je izjednačujući pogodak (Begić, 13.). Očito, bez najboljeg igrača i strijelca Jure Glavine Posušje je nemoćno, pa je uzalud pokušavalo zabiti pogodak za pobjedu. Ovakav rezultat dobro je “sjeo” Igmanu, koji je sada pobjegao na teško dostižnih sedam bodova. Konjičani su kući visoko i lagano (3:0 - Bajrić 2 i Bebanić) nadigrali ljubušku Slogu, kojoj opasno prijeti selidba u niži stupanj natjecanja. Favorizirani Klis jedva je svladao oslabljenu momčad Gruda s minimalnih 1:0 (Kudra). Istim 1:0 rezultatom u Jablanici Turbina je nadigrala Kamešnicu, pogotkom Keskina, postignutim čim je sudac označio početak utakmice. U Rodoču, Branitelj nije nimalo gostoljubivo ugostio susjedno Brotnjo iz Čitluka, čemu je dokaz visokih 6:0 (Galić 2, Krtalić, Soldo, Skoko i Klarić). Rama je poražena kod kuće protiv vječnog rivala iz susjedstva, Sloge iz Gornjeg Vakufa.

Pobjeda Livnjaka

Bilo je 0:2, a pogotke su zabili Grubeša i Jusufbašić. Ni Troglav 1918 na Zgonama nije bio osobito gostoljubiv protiv Kupresa, koji je ipak ostao zakovan na dnu. Završilo je 4:0 za Livnjake, ali gotovo sat vremena Kuprešaci su držali “nulu” pa ih je “otvorio”Čolak. Nakon toga pogotke su nanizali još Velić, Čačija i Duvnjak. U 17. kolu 2. lige FBiH slobodan je bio Tomislav.

Poredak: Igman 45, Posušje 38, Klis 33, Turbina 30, Branitelj 27, Troglav 1918 25, Sloga (Uskoplje) 25, Tomislav 24, Brotnjo 21, Cim 20, Kamešnica 17, Grude 14, Sloga (Ljubuški) 8, Kupres 8, Rama 5 bodova.

Poredak strijelaca: 15 pogodaka – Glavina (Posušje), 13 - Bajrić (Igman), Kudra i Šimunović (Klis), 11 – Gagula (Igman), 10 – Jusufbašić (Sloga (U)), Skoko (Branitelj) itd... •

Ključne riječi
Cim
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.