ATP I WTA LISTA

Čilić ponovno šesti igrač svijeta, Lučić Baroni pala tri mjesta

Čilić ponovno šesti igrač svijeta, Lučić Baroni pala tri mjesta
26.06.2017.
u 13:35
Vrh ljestvice je bez promjena. Prvi je uvjerljivo Škot Andy Murray, drugi je Španjolac Rafael Nadal, a treći je Švicarac Stan Wawrinka
Pogledaj originalni članak

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić ponovio je najbolji ranking karijere jer je plasmanom u finale teniskog turnira u Queensu, u kojem je jučer od njega bolji bio Španjolac Feliciano Lopez, napredovao do šestog mjesta na najnovijoj ATP ljestvici koja je objavljena u ponedjeljak.

Ivo Karlović se popeo jedno mjesto i sada je 23. tenisač svijeta, kao i Borna Ćorić koji je napredovao do 42. pozicije. Kristijan Mesaroš je pao dvadeset mjesta, na 277. poziciju. Vrh ljestvice je bez promjena. Prvi je uvjerljivo Škot Andy Murray, drugi je Španjolac Rafael Nadal, a treći je Švicarac Stan Wawrinka. 

Najbolja hrvatska tenisačica Mirjana Lučić Baroni pala je tri mjesta na najnovijoj WTA ljestvici koja je objavljena u ponedjeljak i sada se nalazi na 27. poziciji, dok je Ana Konjuh ostala na 28. mjestu. Donna Vekić se popela jedno mjesto i sada je 57. tenisačica svijeta. Petra Martić je pala tri mjesta i nalazi se na 134. poziciji, dok je Jana Fett napredovala šest mjesta, sa 150. na 144. poziciju. Među vodećima nema promjena. Prva je Njemica Angelique Kerber, druga je Rumunjka Simona Halep, a treća je Čehinja Karolina Pliškova.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.