Talijani:

Chelsea želi dovesti Ivana Perišića za 30 milijuna eura

Chelsea želi dovesti Ivana Perišića za 30 milijuna eura
22.03.2016.
u 11:25
Pogledaj originalni članak

Perišić je porošloga ljeta stigao u milanski Inter, a iako mu je trebali neko vrijeme da se privikne na novu ligu, proradio je i postao udarna figura momčadi.

Aktualni talijanski izbornik i bivši trener Juventusa Antonio Conte još uvijek nije javno potvrdio glasine o preuzimanju klupe Chelseaja nakon Eura u Francuskoj, ali je svojim novim izjavama potvrdio da se nešto 'kuha'.

"Nikada nisam krio da bih u budućnosti volio voditi neku momčad u inozemstvu. Engleski nogomet je vrlo ambiciozan, a to je veoma interesantna liga," rekao je Conte u Firenci na konferenciji za medije prije prijateljskih utakmica sa Španjolskom i Njemačkom.

Ali teško kome za to više i da treba službena potvrda, i engleski i talijanski mediji su uvjereni da je sve već dogovoreno, a u takvim stvarima uistinu rijetko griješe. Tako su se raspisali i o promjenama koje Conte planira napraviti u ekipi Chelseaja, a Calciomercato tvrdi da je među pojačanjima koje želi dovesti u klub i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Perišić je porošloga ljeta stigao u milanski Inter, a iako mu je trebali neko vrijeme da se privikne na novu ligu, proradio je. Postao je udarna Interova figura, postigao je osam pogodaka, te dodao i četiri asistencije. Calciomercato tvrdi da će ga Inter, ako se Chelsea odluči ozbiljno boriti,teško zadržati.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.