Branko Karačić:

Čestitam Zrinjskom na pobjedi i želim sve najbolje u nastavku sezone

Čestitam Zrinjskom na pobjedi i želim sve najbolje u nastavku sezone
23.04.2016.
u 20:49
Pogledaj originalni članak

Navijači Zrinjskog pljeskali su pozdravili Branka Karačića koji je sa mostarskim klubom osvojio naslov prvaka u sezoni 2013/14. Karačić je danas s ekipom Viteza na stadionu pod Bijelim Brijegom poražen s 1:0, a njegova momčad je pružila dobar otpor vodećoj momčadi Premier lige.

"Mi smo u Mostar došli dosta oslabljeni. Zrinjski je imao terensku dominaciju, ali smo se veoma kvalitetno branili. Zrinjski nas je ugrožavao samo iz prekida, i sigurno da se nije bilo lako oduprijeti tim kvalitetnim ubačajima. No, osim situacija iz kornera Zrinjski u prvom poluvremenu nije imao nijednu stopostotnu šansu. Nismo bili aktivni u napadu, ali to nam nije ni bio cilj. U drugom poluvremenu jedna dekoncentracija našeg igrača, slabo pomjeranje i vrlo kvalitetna reakcija Mešanovića dovela nas je u rezultatski minus. Imali smo prigodu preko mladog Stanića i poravnati, ali to nije bilo dovoljno. Čestitam Zrinjskom na pobjedi i želim sve najbolje u nastavku sezone", kazao je na konferenciji za novinare Branko Karačić.

Zrinjski ni danas nije oduševio igrom, ali ono što je najvažnije su tri osvojena boda. 

"Očekivali smo defanzivnu igru Viteza, da će nam duplirati krilne pozicije. U prvom poluvremenu smo imali posjed lopte, ali nismo ništa konkretnije napravili osim pokušaja iz prekida. Bacili smo sve u napad u drugom poluvremenu i došli do pogotka. Možda smo mogli postići i drugi pogodak, no nije bilo koncentracije u završnici. Teška pobjeda kao i sve dosada, ipak najvažnija su tri boda i ostanak na prvom mjestu", poručio je Marinović. 

U slijedećem kolu Zrinjski gostuje kod Željezničara, dok je Vitez domaćin ekipi Čelika. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.