Izvanserijski talent

Čapljinska nogometašica dribla kao Ronaldinho

Čapljinska nogometašica dribla kao Ronaldinho
20.10.2021.
u 12:49
Pogledaj originalni članak

Nogometašice juniorske reprezentacije BiH pregazile su Armeniju sa 13:0 u sklopu kvalifikacija za Euro. Jutros su nakon te utakmice juniorke BiH imale trening oporavka u mostarskom parku Zrinjevac.

- Očekivali smo pobjedu i nadam se da ćemo turnir završiti sa maksimalnim učinkom. Došli smo ovdje sa željom za plasman u Ligu "A" i vjerujem da ćemo to i ostvariti. Bez obzira na to što sam postigla tri gola, sigurno da mogu i bolje. Protiv Estonije će biti vjerojatno teža utakmica, ali mi se nikog ne bojimo i vjerujem da ćemo i tu opravdati ulogu favorita kazala je Maja Jelčić, 17-godišnja nogometašica iz Čapljine koja je ostavila odličan dojam na prvoj utakmici.

Način na koji igra Čapljinka podsjeća na Ronaldinha. Koristi u igri puno njegovih poteza. Izvlači se na lijevo krilo, radi bicikla, lucidno provlači protivnicima loptu kroz noge, lako se oslobađa i po nekoliko igračica. Njena igra jedan na jedan je iznimno atraktivna i učinkovita. Zabila je Jelčić tri gola nakon solo akcija. Sa 17 godina je nositeljica igre u vrsti do 19 vrsti a bolji poznavatelji prilika u ženskom nogometu kažu kako Maju očekuje velika karijera, vjerojatno na visokoj razini u inozemstvu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.