MEČ KARIJERE

Bombastična najava! Alen Babić uskoro se bori za naslov svjetskog prvaka

Bombastična najava! Alen Babić uskoro se bori za naslov svjetskog prvaka
03.10.2022.
u 21:32
Dugo je čekao na najveću borbu karijere, poznati boksački promotor rekao je da rade na tome.
Pogledaj originalni članak

Fantastične vijesti za hrvatski boks stigle su iz Engleske, jedan od najpoznatijih promotora na svijetu Eddie Hearn pustio je bombastičnu najavu! 

Alen Babić uskoro bi se trebao boriti za pojas prvaka svijeta. oduševljeni Babić je odmah podijelio objavu na svojem Instagramu. 

Babić se odnedavno bori u 'bridger' kategoriji, u kojoj se nalaze borci koji su lakša verzija teškaša. 

Zasad je WBC jedina velika organizacija koja priznaje tu kategoriju, a baš u njoj bi Savage trebao dobiti napad na pojas prvaka. Hearn je objasnio kako je riječ o borbi koju će WBC gotovo sigurno održati. 

Babićev protivnik bi trebao biti kolumbijski boksač Oscar Rivas, u karijeri ima omjer od 28 pobjeda i tek jednog poraza. Hrvatski borac ima omjer od 11 mečeva i isto toliko pobjeda, trener Pijetraj će ga morati dobro pripremiti za najveći izazov do sada.  

Borba između Oscara Rivasa i Alena Babića trebala bi se održati negdje u mjesecu studenom, prema navodima Hearna, ali službenu objavu datuma morat ćemo još pričekati.  

- Čekanje bi konačno moglo biti gotovo! Ako je ovo san, ne želim se probuditi. Ovo je borba, ne mislim se iz nje povući, Savage vojsko, pripremi se - napisao je Babić koji uživa veliku popularnost.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.