Boćanje

Boćarski vikend s čak četiri zanimljiva derbija

Boćarski vikend s čak četiri zanimljiva derbija
08.06.2019.
u 11:36
Pogledaj originalni članak

Vrlo zanimljive bit će utakmice posljednjeg prvenstvenog kola u obje skupine boćarske lige. U A skupini u kojoj ima pet klubova igrat će se deseto, a u B skupini šesto kolo. Za sada je jedino sigurno da će Napredak Willa iz A skupine razigravati za ostanak, dok je redoslijed ostalih klubova pod znakom pitanja i neće ga razriješiti samo zadnje kolo nego i tri zbog vremenskih prilika – kiše, odgođene utakmice.

Program počinje u Čapljini

Program će početi u Čapljini gdje će danas od 16 sati igrati Čapljina i Bura, Čapljina ima utakmicu manje, a Bura bod više, pa bi rezultat mogao riješiti ili još više zakomplicirati završnicu. Utakmica će početi u 16 sati. U drugoj utakmici u nedjelju, na neumskoj Rivi igrat će Neum i Široki. Gusari su već osigurali prvo mjesto, međutim, pobjedom bi dodatno zakomplicirali borbu za drugu poziciju između Širokobriježana, Bure i Čapljine.

U B skupini u Dračevu se za opstanak bore domaće Dračevo i Rastok iz Prologa kod Ljubuškog. Utakmica će se igrati u nedjelju s početkom u 14 sati. Grude i Ante Rozić sigurni su sudionici doigravanja, međutim, nije nevažno tko će biti prvi, što donosi prednost domaćeg terena. Utakmica Grude – Ante Rozić igrat će se u boćarskoj dvorani u Grudama s početkom u 16 sati.

Zaostali susret

U zaostaloj utakmici iz sedmog kola boćari Čapljine na svom terenu poraženi su od Neuma 6:18. Čapljinci su time umanjili izglede za doigravanje, dok se Neum učvrstio na vrhu s 12 bodova. Za danas je najavljeno odigravanje zaostale utakmice u Prologu kod Ljubuškog, Rastok – Grude.•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.