TRANSFER

Bilić doveo Ronaldinha u Bešiktaš

Foto: DPA/PIXSELL
Bilić doveo Ronaldinha u Bešiktaš
01.01.2014.
u 12:44
List Vaatan piše kako su Ronaldinhov menađer i brat Asis i čelnici Bešiktaša sastali u Istanbulu i postigli dogovor
Pogledaj originalni članak

Bivši najbolji nogometaš svijeta Brazilac Ronaldinho sljedeće će dvije godine nositi dres istanbulskoga Bešiktaša kojeg vodi Slaven Bilić, pišu turski mediji. 

List Vaatan piše kako su Ronaldinhov menađer i brat Asis i čelnici Bešiktaša sastali u Istanbulu i postigli dogovor, te da će slavni Brazilac imati godišnju plaću od šest milijuna eura, prenijela je Hina. 

Ronaldinho (33) igra za aktualnog južnoameričkog prvaka Atletico Mineiro, a vjeruje se kako je prihvatio tursku ponudu jer po svaku cijenu želi ući u brazilsku reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo. 

Negdašnja zvijezda Barcelone bio je najbolji igrač svijeta 2004. i 2005. godine, a odigrao je 97 utakmica za nacionalnu reprezentaciju Brazila i postigao 33 gola. U srijedu je dobio i veliko priznanje jer je proglašen za najboljega nogometaša Južne Amerike i to ispred Neymara. 

Bilićev Bešiktaš vodi veliku borbu za naslov prvaka s Fenerbahčeom i Galatasarajem, a na polovici sezone zauzima četvrto mjesto na ljestvici i zaostaje 12 bodova za vodećim Fenerbahčeom. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.