juventus

Bez Mandžine pomoći teško bi Ronaldo napravio još jedan podvig

Foto: Reuters/Pixsell
Bez Mandžine pomoći teško bi Ronaldo napravio još jedan podvig
16.02.2019.
u 10:17
Cristianu Ronaldu je dvoboj protiv Frosinonea bio treći prvenstveni susret u nizu u kojem zabio barem jedan gol i imao asistenciju
Pogledaj originalni članak

Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo ponovno su briljirali u Juventusovoj pobjedi nad Frosinoneom (3:0). 

U 24. kolu talijanske lige vodeća momčad prvenstva (66 bodova) je kod kuće nadjačala suparnika golovima Dybale (6.) Bonuccija (17.) i Ronalda (63.) te pobjegla drugoplasiranom Napoliju na 14 bodova razlike. 

Pogodak koji je portugalski napadača zabio na asistenciju Marija Mandžukića bio je poseban. Naime, Cristianu Ronaldu je dvoboj protiv Frosinonea bio treći prvenstveni susret u nizu u kojem zabio barem jedan gol i imao asistenciju. 

Portugalac je prije dva tjedna u utakmici protiv Parme zabio dva gola i te imao jednu asistenciju. A prošlog vikenda je  dvoboju sa Sassuolom postigao pogodak te dvaput asistirao. I protiv Frosinonea je bio odlično raspoložen, prvo je asistirao Dybali za vodeći gol, a onda je i zabio na Mandžinu asistenciju. Akcija kod trećeg pogotka samo je potvrda kako su Mandžukić i Ronaldo među najopasnijim napadačkim dvojcem u svijetu.

Portugalac je ovakav podvig postigao još jednom 2014. u španjolskom prvenstvu kada je za madridski Real zabijao i asistirao protiv Granade, Rayo Vallecana i Eibara.

Cristiano Ronaldo je u talijanskoj ligi prvi strijelac s 19 golova, a slijede Fabio Quagliarella (Sampdoria) i Duván Zapata (Atalanta) koji su postigli tri pogotka manje. Na ljestvici asistenata vodi zajedno sa Susom iz Milana s osam asistencija.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.