pecara

Bez Ćorića, Pandže i Sesara igraju zadnji susret ove godine

Bez Ćorića, Pandže i Sesara igraju zadnji susret ove godine
02.12.2016.
u 11:00
Pogledaj originalni članak

Široki će Brijeg u nedjelju u 16 sati odigrati posljednju prvenstvenu utakmicu jeseni i posljednju službenu utakmicu u BiH u 2016. godini jer ostali susreti 18. kola odigrat će se u ranijim terminima. Bez obzira na to što je jesen na Pecari tmurna i sumorna, i što će Široki sezonu završiti u najboljem slučaju na sedmom mjestu na ljestvici, momčad s Pecare ipak je jesenas u nečemu najbolja u ligi - jedina do sada nije izgubila ni jednu utakmicu kao domaćin. Pa, ako ništa, bit će lijepo ako Široki svlada Mladost i tako zadrži izglede za osvajanje šestog mjesta u ulaska u Ligu za prvaka:

- Imali smo “dosta normalan” trening na Blatu jer bura je prestala. Lijepa je vijest što se nitko nije nanovo ozlijedio jer ostali smo oslabljeni za trojicu igrača zbog žutih kartona - Dinu Ćorića, Borisa Pandžu i Ivana Sesara. Sva trojica će nam puno nedostajati, Sesar najviše jer je došao u odličnu formu, rekao nam je jučer trener Denis Ćorić nakon treninga.

Ćorić protiv Mladosti ne može računati na spomenute standardne igrače, nakon što ih je na utakmici protiv Krupe “izbacio iz stroja” sudac Adis Mulahasanović, dodijelivši im (po) treći žuti karton. Sarajevski sudac nije (TV snimka ne laže) u 38. minuti dosudio očiti jedanaesterac za Široki, pa je, dok su njegovi igrači tražili pravdu kod suca, Krupa u protunapadu zabila pogodak za 1:0 i pobjedu. S ova tri “žutaca” plus onaj Zorana Plazonića, Široki je jesenas ukupno “nagrađen” sa 61 žutim kartonom (i šest crvenih!), pa je uvjerljivo posljednji na ljestvici sportskog ponašanja.

Nešto tu smrdi jer u ranijim sezonama Širokobriježani su više puta dobivali nagrade kao najsportskija momčad u ligi (uvijek su po ponašanju bili pri vrhu). A radi se (uglavnom) o istim igračima...

- O tome ne bih, imam drugih briga. Sreća da se u konkurenciju vraćaju Danijel Kožul i Jure Ivanković. Obojica će vjerojatno početi utakmicu protiv Mladosti. A za mjesto zadnjih veznih konkurira i oporavljeni Stipe Lončar te Zoran Plazonić. Silom prilika, Josip će Ćorluka umjesto u sredini opet igrati desnoga beka, umjesto Ćorića, kaže trener Širokog. •

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.