Mostar: UEFA-in 1. kamp za elitne omladinske nogometaše

Beus: Kamp će vam pomoći da se u budućnosti izgradite u bolje osobe i istinske sportaše

Beus: Kamp će vam pomoći da se u budućnosti izgradite u bolje osobe i istinske sportaše
30.01.2017.
u 09:15
Pogledaj originalni članak

U organizaciji Nogometnog saveza BiH i u suradnji s UEFA-om počeo je 1. kamp za elitne omladinske nogometaše. Kamp se održava u Mostaru, a njegovi polaznici su okupljanje počeli prigodnim upoznavanjem i pozdravnim govorom voditelja i trenera, piše Večernji list BiH.

Prva generacija

- Vi, kao polaznici kampa za elitne mlade nogometaše, imate jedinstvenu priliku s obzirom na to da ste prva generacija ovoga projekta. Ovo je UEFA-in kamp za elitne omladinske igrače. Radit ćemo po najnovijim metodologijama treninga koje se koriste u vašoj dobi. Očekuje vas razdoblje treninga, rada, predavanja, ispravljanja nedostataka. Kao vaši treneri, maksimalno ćemo se potruditi da vam budemo podrška u svakom trenutku, kazao je Darko Ljubojević, voditelj kampa.

Okvirni plan rada

Mladi su se na uvodnom sastanku upoznali sa svojim trenerima i okvirnim planom rada. Najtalentiraniji dječaci iz cijele Hercegovine dobili su vrijedne mentore. - Za vas smo na raspolaganju u svakom trenutku. Vi ste prva generacija koja ima zadatak probiti led. Nadam se kako ćemo bolje upoznati jedni druge te kako ćete se ugodno osjećati u Mostaru, kazao je uime NS BiH Murat Jaha, koordinator projekta. Na koncu kampa, struka predvođena Ljubojevićem sa svim će detaljima upoznati mjerodavna povjerenstva u UEFA-i. Stručnjake u kampu jučer je posjetio i dopredsjednik NS BiH Ivan Beus. - Ovo je lijep projekt koji se isplati podržati. Nadam se da će naši treneri imati uspješan rad te kako će i oni naučiti nešto iz ove priče. Ovo je i prilika za najbolje mlade igrače za stjecanje novih nogometnih znanja, kao i prijateljstava. Sve ovo će im pomoći da se u budućnosti izgrade u bolje osobe i istinske sportaše, kazao je Beus. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.