Portugal je u kvalifikacije za Europsko prvenstvo ušao porazom od Albanije

Bento napustio Portugal nakon pritiska navijača, bh. Fanaticosi vrše pritisak na Sušića

Foto: DPA/PIXSELL
Bento napustio Portugal nakon pritiska navijača, bh. Fanaticosi vrše pritisak na Sušića
11.09.2014.
u 22:18
Na bosanskohercegovačkim internetskim portalima navijači prizivaju ostavku Safeta Sušića, nakon poraza od Cipra na domaćem terenu
Pogledaj originalni članak

Već nakon prvog kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Francuskoj Portugal je ostao bez izbornika. Paulo Bento od danas je bivši, a Cristiana Ronalda i društvo vodit će novo lice. Još uvijek nije poznato tko će biti Bentov nasljednik.

Portugalski savez bio je nezadovoljan rezultatima na SP-u kada je njihova reprezentacija eliminirana u skupini s Njemačkom, Ganom i SAD-om, a kap koja je prelila čašu bio je nedjeljni domaći poraz od Albanije (1:0). Bento je nakon toga shvatio daova priča više nema smisla pa je uzajamno raskinuta suradnja.

Na klupu Portugala sjeo je 2010. godine, a samo dvije godine poslije odveo je reprezentaciju do polufinala Eura. Uspio se zatim plasirati na Mundijal u Brazilu, ali je bio neuspješan.

Na bosanskohercegovačkim internetskim portalima navijači prizivaju ostavku Safeta Sušića, nakon poraza od Cipra na domaćem terenu 2:1, ali Sušić je zasad odlučio ne prepustiti kormilo nekome drugom.

Također, ni vodstvo Saveza nije odgovorilo na zahtjeve navijača, niti na prozivke da aktualni bh. izbornik napusti svoju poziciju.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar damat
damat
09:32 12.09.2014.

Bosna je pomislila da je Njemačka, realnost vaša su teške tekme sa Ciprom, Maltom, Irskom... A ne prozivati sami sebe najboljom reprezentacijom na Balkanu!