Bombarder s Neretve

Beljo iz Düsseldorfa: Neka nas ovo vrijeme još više zbliži

Beljo iz Düsseldorfa: Neka nas ovo vrijeme još više zbliži
27.03.2020.
u 15:44
Pogledaj originalni članak

Vrhunski profesionalci rade i u nemogućim uvjetima, a to ovih dana potvrđuje i Bombarder s Neretve, najbolji bh. boksač Damir Beljo.

Belju je ekipa portala Večernjeg lista BiH "pronašla" u Njemačkoj gdje nam je otkrio kako živi u ovim danima, ali i poslao snažne poruke stanovništvu BiH. - Pozdrav svim čitateljima Večernjaka kao i svim stanovnicima Bosne i Hercegovine.
Iskreno, Bogu hvala osjećam se jako dobro u svakom smislu. Već duže vremena nalazim se u Dusseldorfu radi svoje sportske karijere, a tu sam i zapeo i Bogu hvala i na tome. Sve nas je zadesilo neko teško vrijeme, ali ja bih rekao vrijeme velike kušnje... Na žalost svi smo postali nekako uživaoci, udaljili smo se od Boga, od svoje vjere i letimo za nekim počastima zemljskim... bježimo od smrti, a ona svuda oko nas i sve bliže nama. Ja Bogu hvala i ovdje treniram jako, pokušavam ovo vrijeme maksimalno iskoristiti kako za svoj sport, a tako i za svoju dušu. Trenira nas samo nekoliko i treniramo po parku, stanu i snalazimo se, a i pazimo koliko možemo - priča nam naš najbolji boksač.

Priznaje i da mu obitelj jako nedostaje. - Ostalo vrijeme radim na sebi, a preko videopoziva sam s obitelji koja mi jako nedostaje, ali Bogu hvala svi su dobro za sada i također, preko videopoziva, imamo zajedničke molitve i, kao što sam rekao, pokušavam i u ovo slobodno vrijeme da radim što više na sebi i da pustim što više Boga u svoj zivot.
Ne trebamo se previše zamarati tko je ovo pustio, jesu li to igre velikih, Amerikanaca, Kineza, masona... činjenica je da je virus tu među nama i da bi svi trebali slušati nadležne i da što više vremena provodimo u kućama, stanovima dok ovo ne prođe. Vrijeme je takvo kakvo je i pokušajte svi da ga iskoristite na dobro, da se više Bogu vratimo, obitelji i pravim stvarima. Želim vam svima dobro da nas sve ovo u jednu ruku i zbliži i da vidimo koliko smo u biti mali. Ostajte dobro i zdravo i ako Bog da vidimo se brzo - poručio je za čitatelje Večernjeg lista, putem portala Vecernji.ba, Damir Beljo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.