B. vratar se ne boji

Begović: Kada se Thibaut vrati, Mourinho će donijeti pravu odluku

Begović: Kada se Thibaut vrati, Mourinho će donijeti pravu odluku
30.11.2015.
u 20:07
Svaku odluku koju donese Jose Mourinho ja ću poštivati, rekao je Begović
Pogledaj originalni članak

Asmir Begović je stigao u srpnju u Chelsea prvenstveno kao zamjena Thibautu Courtoisu nakon što se Petr Čech odlučio na odlazak u Arsenal. No reprezentativnom vrataru BiH se ukazala neočekivana prilika kada se Belgijac ozlijedio.

Od tada je Begović upisao 12 nastupa u Premier ligi, no kao i čitava momčad, nije blistao, ali je ipak puno puta i spašavao svoje suigrače. S obzirom da se povratak Courtoisa na travnjak bliži, mnogi se pitaju koji će biti Mourinhov potez. Hoće li bh. vratara zadržati na terenu ili će on ipak na klupu kako bi napravio mjesta prvom Chelseajevom vrataru.

"Ne opterećujem se previše time. Koncentriran sam na utakmice na kojima želim svoj posao raditi dobro. Kada se Thibaut vrati, menadžer će donijeti pravu odluku. Svaku odluku koju donese Jose Mourinho ja ću poštivati, rekao je Begović za Sky Sport, a potom je nahvalio trenera:

"On je najbolji trener s kojim sam radio. Iako surađujemo dosta kratko, odmah je na početku bila vidljiva velika razlika između njega i ostalih trenera."

Belgijski vratar ozlijedio se 12. rujna zbog čega je propustio 17 utakmica Chelseaja. U tim ga je utakmicama zamijenio Asmir Begović koji je primio 19 golova.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.