Saga se privodi kraju

Arthur sinoć stigao u Torino, Pjanić na korak od potpisa

Arthur sinoć stigao u Torino, Pjanić na korak od potpisa
28.06.2020.
u 10:15
Pogledaj originalni članak

Brazilski veznjak Arthur Melo kasno sinoć doputovao je u Torino gdje će tijekom današnjeg dana obaviti liječničke preglede s Juventusom te postati novi igrač aktualnoga prvaka Italije, a u suprotnom pravu krenut će bh. veznjak Miralem Pjanić koji će preći u Barcelonu.
Tako će nakon nekoliko mjeseci pregovora biti sklopljen posao "Stare dame" i Barce.

Arthur Melo je nakon sinoćnjeg meča između Celte i Barcelone (2:2) napustio Španjolsku te stigao u Torino gdje će tijekom dana obaviti liječničke preglede. Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić jutros je stigao u Juventusov medicinski centar kako bi obavio liječničke preglede, javlja Romeo Agresti, novinar portala Goal koji se nalazi na mjestu događaja. Pjanić nije putovao za Barcelonu na pregled jer i dalje postoje određene zabrane za letove iz Italije u Španiju zbog COVID-19 pandemije.

.

Juventus će za usluge Arthura platiti 70 milijuna eura, bez bonusa, dok će Barcelona Pjanića platiti 10 milijuna manje, odnosno 60 milijuna.

Oba igrača su već dogovorili osobne uvjete i ostaje samo da klubovi zvanično potvrde transfere.

Pjanić i Arthur će ostatak 2019-20 sezone provesti u svojim klubovima, ali zbog administrativnih problema svima je u interesu da se transfer realizira do 30. lipnja.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.