tragedija

Zvijezdi 'Teorije velikog praska' potpuno izgorilo imanje u velikom požaru!

28.06.2017.
u 13:20
Požar je obuhvatio 6,5 četvornih kilometara zemljišta okruženog planinama. Na tom području nalaze se brojne kuće, između kojih i Galeckijeva, koja je nekada pripadala Jasonu Stathamu. Kako su izvijestili vatrogasci, stanovništvo je evakuirano, a požar još nije ugašen.
Pogledaj originalni članak

Glumcu Johnnyju Galeckom, nama najpoznatijem po ulozi Leonarda u seriji "Teorija velikog praska", izgorilo je imanje nakon velikog požara koji je planuo u ponedjeljak u kalifornijskom gardu San Luis Obispo, 300 kilometara od Los Angelesa.

Kako piše Mirror, požar je obuhvatio 6,5 četvornih kilometara zemljišta okruženog planinama. Na tom području nalaze se brojne kuće, između kojih i Galeckijeva, koja je nekada pripadala Jasonu Stathamu. Kako su izvijestili vatrogasci, stanovništvo je evakuirano, a požar još nije ugašen.

- Moje je srce uz ljude koji su izgubili svoje domove nakon ovog groznog požara. Riječ je o prijetnji koja uvijek postoji. Srećom, nitko nije stradao. Kada se dim raziđe ponovno ćemo izgraditi mjesto i napraviti našu zajednicu snažnijom. Zahvaljujem se vatrogascima koji su napravili sve da tragedija ne bude i veća - kazao je Galecki za TMZ.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.