Andrija Drežnjak osvaja scenu

“Život je jedan” pogodio “u sridu”, idemo u nove pobjede

“Život je jedan” pogodio “u sridu”, idemo u nove pobjede
07.05.2019.
u 11:18
Pogledaj originalni članak

Iz prvog pokušaja pa odmah “u sridu”. Mostarac Andrija Drežnjak s pjesmom Dragana Stojkovića Bosanca i Dine Muharemovića “Život je jedan” u samo desetak dana od objave osvojio je srca publike. Spot za ovu pjesmu, koju je Drežnjak snimio u mostarskom restoranu Taboo, u produkciji Bonk studija, zabilježio je više od 23 tisuće pregleda.

Videozapis premijerno je prikazan na Grandu, a idućih dana Andrija će ga promovirati na televizijama u Bosni i Hercegovini.

- Ljudi su odlično prihvatili pjesmu, što mi je jako drago i to će mi pomoći u daljnjem radu. Pjesma odiše životom i optimizmom te mislim da nam takve poruke trebaju u ovim vremenima - kazao nam je Andrija i dodaje da pjesma najbolje oslikava njega kao druželjubivu osobu koja voli zapjevati u društvu i u kavani.

Nakon što je prvi singl pronašao put do publike, Andrija ide dalje u nove pobjede. Slijede nastupi diljem regije, a ovo ljeto će, kako kaže, “gorjeti”.

- Već me zovu i za 2020. godinu. Tražit ćemo nove pjesme, nove majstore aranžmana. Naravno da ću ostati u suradnji i s Bosancem i ekipom iz Granda. Uskoro ću snimati emisije za tu produkciju - zadovoljno će Andrija.

“Ako želiš dobru feštu, zovni Andriju”, takav ga glas bije u Hercegovini i šire. Zanimljivo je da je Andrija akademski likovni umjetnik, a od 15. godine bavi se glazbom.

- Za sve je potrebno vremena i idem korak po korak – kaže Andrija, koji svira harmoniku i klavir, a priznaje da su mu uzori Halid Bešlić i Haris Džinović. - Zahvalio bih svima koji mi daju podršku. Posebno ekipi iz Bonk studija, mladim umjetnicama koji su uradili svoj posao. Zahvaljujem svojoj prijateljici Marini Knezović Skoko preko koje sam došao do Maje i Dejana Lete koji su bili sponzori spota. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali na snimanju, posebice članovima moga pratećeg sastava - poručuje Andrija.

Andriju na nastupima prati Boom Band koji je okupio uz pomoć svog prijatelja klavijaturista Vedrana Ćorića. Članovi benda su bubnjar Toni Šoše, bas-gitarist Luka Pavlović, gitarist Marin Opančar i prateći vokal Marijana Cvitković.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.