wow

Zgodnu Mamićevu snahu nismo nikada vidjeli u ovako zavodljivom izdanju

Foto: Instagram
Foto: Instagram
15.05.2020.
u 19:06
Tia Mamić je zajedno s prijateljicom na tržište stavila puder za tijelo koje su osmislile, a zajedno su kreirale i kaftane.
Pogledaj originalni članak

Tia Mamić, snaha Zdravka Mamić zajedno s prijateljicom i vizažisticom Ladom Mitrašinović najavila je poslovnu suradnju prije  nekoliko mjeseci. Zajedno su osmislile puder za tijelo u obliku losiona te su kreirale i kaftane od čiste svile koje rade po narudžbi. Lada je danas na profilu svog make up studija podijelila zajedničku fotografiju s Tijom i sudeći po fotki prijateljice su snimale kampanju za svoje nove proizvode i dobile same komplimente za svoj izgled.

Njihovi prijatelji imali su samo komplimente za ovaj zavodljivi i seksi look Tije Mamić i njezine prijateljice i pohvale su dobile od modnog stilista Marka Grubnića i pjevačice Maje Šuput, a neki su ih usporedili s Jennifer Lopez. 

Tia se za sina Zdravka Mamića vjenčala prije tri godine, a oboje iza sebe već imaju jedan brak. Tijin prvi suprug je bio košarkaš Chris Warren s kojima ima sina, a Mario je bio u braku s televizijskom voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dva sina.

Iako ne daje često izjave niti priča o svom privatnom životu Tija je u jednom intervju nedugo nakon udaje za Mamićevog sin rekla:

- Najvažnije mi je u životu znati da imam partnera koji je uz mene te mi je ujedno i najbolji prijatelj. Unio mi je mir i donio osmijeh na lice svaki dan.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.