VOJVOTKINJA OD CAMBRIDGEA

Želi pažnju: Kate je počela oponašati Meghan, a ovo je dokaz

11.10.2018.
u 16:10
Kate Middleton nedavno je nosila torbici brenda Aspinal of London i cijena joj je oko šest tisuća kuna i totalno se razlikuje od pismo - torbica kakve obično nosi, to je stil njene šogorice
Pogledaj originalni članak

Modni stil Kate Middleton i Meghan Markle poprilično se razlikuje i često se raspravlja o tome kako američka glumica svojim stilom krši brojna modna pravila britanske kraljevske obitelji. 

Claudia Valentin modna stručnjakinja, primjećuje kako se Kate trudi modernizirati svoj stil pa je tako počela u nekim segmentima oponašati svoju šogoricu Meghan, piše Daily Mail.

Kate je dolaskom Meghan prestala biti glavna tema tiskovina u Velikoj Britaniji i sada je povratkom s porodiljnog odlučila usmjeriti opet pažnju na sebe.

Claudia je tako primijetila kako je Kate nedavno na jednom događaju nosila torbu kakvu nikada prije nije imala i koju kao da je ukrala iz Meghaninog ormara. 

Riječ je o torbici brenda Aspinal of London i cijena joj je oko šest tisuća kuna i totalno se razlikuje od pismo - torbica kakve obično nosi. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.