mostar

Završen peti dan Mostar Film Festivala

Foto: FENA
Završen peti dan Mostar Film Festivala
29.11.2016.
u 10:15
Pogledaj originalni članak

Projekcijom filma "Lazar", redatelja Svetozara Ristovskog, u okviru natjecateljskog programa, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u ponedjeljak je završena peta večer Mostar Film Festivala (MOFF).

Uz ovaj film, prikazan je i dugometražni prvijenac "Preko mosta ljubavi", neobična ljubavna priča koju je režirala Kristina Barbarić, priopćeno je iz MOFF-a.

U dokumentarnom programu "Docuspectre" prikazan je potresan, intiman i dirljiv dokumentarac Branka Ištvančića "Sve je bio dobar san", koji proučava događaje iz vremena početka rata u Hrvatskoj, dolazak mladog francuskog dragovoljca Jean-Michela Nicoliera u Hrvatsku, njegovu borbu, tragiku obrane grada Vukovara, kao i mučeničku smrt na Ovčari.

U okviru dječjeg programa prikazan je film "Zagonetni dječak", redatelja Dražena Žarkovića, dok je u okviru filmskih razgovora MOOF ugostio Seju Sexona i Zenita Đozića, koji su predstavili film "No smoking in Sarajevo", priču o bendu Zabranjeno pušenje.

Za zabavni dio večeri i odličnu atmosferu u mostarskom Golden Pubu pobrinuo se i Neša Galija.

U utorak, 29. studenog, bit će prikazan posljednji film u natjecateljskom programu "Ministarstvo ljubavi", zatim završni dio trilogije o Koku te dokumentarni filmovi "Čovjek koji je pojeo sebe" i ''Sonja".

Desti MOFF završit će 30. studenoga kada će na završnoj svečanosti biti dodijeljene nagrade za najbolja glumačka ostvarenja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.