turski glumac

Zapušten zbog depresije ili željan promjene? Burak Özçivit ima novi imidž!

Foto: Instagram
Zapušten zbog depresije ili željan promjene? Burak Özçivit ima novi imidž!
14.09.2018.
u 18:23
Pogledaj originalni članak

Za 33-godišnjim Burakom Özçivitom udišu žene diljem svijeta, a našoj je publici najpoznatiji kao Bali-beg u "Sulejmanu Veličanstvenom", a gledali smo ga i u seriji "Bit ćeš moja", gdje je imao glavnu ulogu.

Nekad najpoželjniji turski neženja u lipnju prošle godine uplovio je u bračnu luku s glumicom Fahriye Evcen, a raskošna se ceremonija održala u Istanbulu. Nakon toga je uslijedio medeni mjesec na Maldivima, no idila nije dugo trajala. 

Naime, turski su mediji pisali o tome kako je Burak u posljednje vrijeme neprepoznatljiv te su smatrali da je došlo do "sindroma sagorijevanja". Do toga su doveli, pretpostavlja se, poslovni neuspjesi i obiteljska drama koju je proživljavao zbog bolesti punca. Burak je tad i izjavio:

Ipak, glumac nije želio potražiti stručnu pomoć, već vjeruje kako mu u svemu može pomoći supruga i obitelj. Iako jedno vrijeme nije bio aktivan na društvenim mrežama, u posljednje je vrijeme objavio nekoliko fotografija koje su potaknule glasine među obožavateljima, piše Diva.vecernji.hr.

Naime, svi su primijetili novi imidž koji turski glumac njeguje. Pustio je kosu, pa su se fanovi pitali je li to posljedica borbe s depresijom pa je "zapuštenost" posljedica toga ili je došlo do promjena pa je Burak pokazao novi look. Mi definitivno navijamo za ovo drugo jer mu pristaje odlično!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.