RAZOČARANI OBOŽAVATELJI

William slavi rođendan, a nitko nije očekivao da će mu ovako čestitati Harry i Meghan

Foto: PA/Pixsell
William slavi rođendan, a nitko nije očekivao da će mu ovako čestitati Harry i Meghan
21.06.2019.
u 21:45
Sretan rođendan vojvodi od Cambridgea - kratka i službena je bila bratova čestitka. To je jako naljutilo obožavatelje princa Williama i bili su razočarani ovakvim ponašanjem.
Pogledaj originalni članak

Princ William danas slavi 37. rođendan za koji su mu pristigle brojne čestitke, pa su se princ i njegova supruga Kate na svom  Instagram profilu odlučili zahvaliti svima na lijepim rođendanskim željama.

- Hvala svima na čestitkama za rođendan vojvode od Cambridgea - napisali su i uz to objavili fotografiju nasmijanog princa Williama. Ubrzo je među komentarima na ovu fotografiju osvanula i čestitka njegovog brata Harryja i njegove supruge Meghan. 

Foto: Instagram

- Sretan rođendan vojvodi od Cambridgea - kratka i službena je bila bratova čestitka. 

To je jako naljutilo obožavatelje princa Williama i bili su razočarani ovakvim ponašanjem. 

- On ti je brat, čemu ova formalnost? Zar čestitka bratu ne bi trebala biti malo osobnija i nježnija, ovo je tako formalno. Mislim da je ovo Meghan napisala. - bili su neki od komentara obožavatelja. 

Dio obožavatelja je zaključio kako se u javnosti braća moraju obraćati jedan drugome službeno, a privatno, uvjereni su, se ne ponašaju tako. 

Ova formalna čestitka kod nekih obožavatelja britanskih prinčeva još je samo jedan od dokaza da Harry i William više nisu u dobrim odnosima, a uvjereni su kako je Meghan Markle glavni krivac tome. 

Jučer su tako prinčevi objavili kako više neće zajedno voditi humanitarnu organizaciju i najavljeno je kako Harry i Meghan izlaze iz zajedničke organizacije i pokreću svoju.  

Javnost u Velikoj Britaniji je razočarana jer otkako se Meghan priključila kraljevskoj obitelji prozvani su fantastičnom četvorkom i svi su bili uvjereni kako će prinčevi i njihove supruge unijeti moderan zaokret u kraljevsku obitelj.  

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.