NOVA DRAMA

Vrištale su jedna na drugu! Svađa u najpoznatijoj reality obitelj: 'Ti si jadnica i lažna humanitarka'

Foto: Profimedia
Vrištale su jedna na drugu! Svađa u najpoznatijoj reality obitelj: 'Ti si jadnica i lažna humanitarka'
16.09.2019.
u 14:15
Svađa je nakon toga eskalirala i otišla u potpuno drugom smjeru. Dok se vozila u autu s mlađom sestrom Khloe, Kourtney joj je pročitala sve poruke koje je izmijenila s Kim.
Pogledaj originalni članak

U obitelji Kardashian svaki dan nova drama. Naime, sestre Kim i Kourtney su se u najnovijoj epizodi realityja 'Keeping up with the Kardashians' prvo posvađale  oko stila i izbora odjeće, a kasnije su urlale jedna na drugu i vrijeđale se.

Svaka obitelj ima svoje probleme, no čini se da se djevojke koje, između ostalog i rade zajedno, nikako ne mogu pronaći zajednički jezik kad je riječ o modi. Tako su se u epizodi u kojoj Kourtney planira proslavu 40. rođendana, prije kojeg priznaje da je anksiozna zbog godina svađaju oko toga tko je bolje odjeven i što bi Kourtney kao slavljenica trebala odjenuti.

- To je tako tipično za Kim da vrijeđa sve što sam odabrala odjenuti. Ne treba me tako vrijeđati - rekla je Kourtney. Vrištale su jedna an drugu i optuživale se međusobno oko krađe stila.

Kourtney tvrdi da nikada ne bi htjela izgledati kao Kim,  Svađa je nakon toga eskalirala i otišla u potpuno drugom smjeru.  Dok se vozila u autu s mlađom sestrom Khloe, Kourtney joj je pročitala sve poruke koje je izmijenila s Kim.

- Rekla sam joj: "Ti ideš u školu, želiš postati odvjetnica, a moja stil ti je problem? Kim joj je odgovorila da je jadnica koja ne razumije probleme u svijetu, te je osim toga lažna humanitarka koja nikada nije ništa pridonijela svijetu.

- Ti lažna humanitarko, ja radim nešto kako bih popravila stanje u svijetu, a ti stalno izmišljaš i onda me napadaš da ne razmišljam o ljudima koji umiru. A što ti radiš? Začepi.

A Sestre su se na kraju ipak pomirile, a Kim je Kourtney poslala unikatnu haljinu dizajnerice Donatelle Versace.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.