SMRT PRIJATELJA

Višnjić se oprostio od kolege: ‘Zbogom, mangupe, nedostajat ćeš nam’

Foto: Instagram
Foto: Instagram
22.12.2017.
u 20:49
Pogledaj originalni članak

Goran Višnjić je dirnuo svoje pratitelje emotivnom objavom na Instagramu u kojoj se oprostio od prijatelja i kolege Jona Fonga. Taj američki liječnik je radio na setu Hitne službe, gdje je pomagao glumcima da se što bolje užive u uloge doktora. Fong je preminuo prije nekoliko dana, a Višnjić mu je posvetio dirljivu poruku, prenosi Net.hr. 

“Ovo lijevo je Jon Fong, moj jako dobar prijatelj koji nas je zauvijek napustio. Prvo sam mislio da bi bilo preosobno ovdje pisati o njemu, ali onda sam osjetio da bi se Jonu na neki način to možda i svidjelo. Vjerojatno bi mi se smijao i zezao me što ovo radim. No, istina je da je jednostavno nevjerojatno da više nije s nama. Ne mogu pronaći prave riječi kojima bih opisao ovog nesebičnog čovjeka, pravog prijatelja i izvanrednog učitelja. Moja supruga je na Instagramu napisala nešto što možda dovoljno opisuje kakav je on čovjek bio i koliki je utjecaj na moj život imao pa ću to samo prenijeti:

‘Podučavao ih je kako biti liječnik, ali i više od toga, mog je supruga učinio drugačijom osobom. Od nespretnog medvjeda, Goran je postao kung fu ratnik. Uvijek je bio uz nas što god smo trebali. Bio je pravi prijatelj. Jon, puno ćeš nam nedostajati. Zbogom, mangupe, i hvala vam za sve.’

Dakle, Jon, hvala ti za sve. Siguran sam da te gore trebaju da ih podučavaš i širiš radost. Zbogom, prijatelju”, napisao je Višnjić.

Goran je u popularnoj Hitnoj službi od 1999. do 2008. godine glumio doktora Luku Kovača.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.